Az ötödik terhessége alatt elvetélt. Hamarosan az orvosok szörnyű felfedezést tettek…

Megosztás

- Hirdetés -

Az ötödik terhessége vetéléssel végződött. Pár hónap múlva az orvosok félelmetes felfedezést tettek. Miért nem ellenőrizték a vetélés után? A nő nagyon felháborodott.

Ötödik terhessége alatt elvetélt

A 38 éves Erika négy gyermeket nevelt, amikor megtudta, hogy az ötödikkel várandós. Az asszony azon töprengett, hogy képes lesz-e ellátni öt gyereket, de nagyon boldognak is érezte magát. Sajnos gyorsan kiderült, hogy a nőnek nem születik ötödik gyermeke…

Erikának el kellett volna mennie a vizsgálatra, ami a terhesség 12. hetében történik. Sajnos a megbeszélt időpont előtti napon a nő rosszul lett. Vérzés történt. Amikor Erica megérkezett a kórházba, az orvosok a tragikus hírt közölték: elvetélt.

- Hirdetés -

Az orvosok elvégezték a tisztítást a méhében, majd hazaküldték.

kep 2022 10 10 151637234 Az ötödik terhessége alatt elvetélt. Hamarosan az orvosok szörnyű felfedezést tettek...

Teltek múltak a hónapok. Erica próbált megbékélni a történtekkel, de nem ez volt az egyetlen gondja. A nő egészségügyi problémái hamarosan visszatértek. A fájdalom egyre erősebb lett. Amikor a 38 éves nő visszatért a kórházba, az orvosok félelmetes felfedezést tettek. Kiderült, hogy az elmúlt néhány hónapban a nő az elhunyt csecsemő maradványait hordta a testében.

Már az ágyból is alig tudtam felkelni. Bementem a kórházba, de ott alig foglalkoztak velem. Végül megvizsgáltak, és kiderült, hogy ciszta van a petefészkemen. Azt mondták, hogy még mindig ott vannak az elvetélt babám maradványai.

kep 2022 10 10 151652606 Az ötödik terhessége alatt elvetélt. Hamarosan az orvosok szörnyű felfedezést tettek...

Miért nem nézték meg alaposabban? Ne küldjenek haza valakit, hogy aztán hét hónapig magában hordja a baba maradványait. Még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt a fájdalmat, amit éreztem. Ijesztő volt!

- Hirdetés -

Már maga a vetélés ténye is traumatikus egy nő számára. De, ami ezután történt az egész életére rányomja majd a bélyegét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!