Brad Pitt erre a fiatal modellre cserélte 6 közös gyermekük anyját

- Hirdetés -

Brad Pittet senkinek sem kell bemutatni. Kifejezetten jó érzéke van ahhoz, hogy olyan filmeket vállaljon be, melyeket a sajtó és a közönség is elismer. A színész, egy Oscar díjat és három Golden Globe díjat zsebelt be eddigi pályafutása során. Színészi tehetségét ezek ismeretében nem kell firtatnunk, ellenben a magánélete már más tészta.

Brad első körben színész kolléganői közül válogatta a társaságát. Hosszabb kapcsolata volt Gwyneth Paltrow színésznővel. 1996-ban jegyezték el egymást, de 1997 júniusában szakítottak. A sajtó árgus szemekkel leste minden lépésüket és több kínos paparazzikép is megjelent bulvármagazinokban.

Jennifer Anistont sem kell senkinek bemutatnunk. Brad Pitt-tel való közös románcukért is remegett a média. Hollywood álompárjaként voltak emlegetve, ennek ellenére sajnos 5 évig tartó házasságuk 2005 januárjában véget ért.

- Hirdetés -

Ekkoriban már cikkeztek a magazinok, hogy a színész egyre közelebbi kapcsolatot ápol egy másik kolléganőjével Angelina Jolie-val. Ez nagyjából, egyik közös filmjük a Mr. és Mrs Smith forgatásának idején kezdődött. Év végére Brad már örökbe fogadta Jolie adoptált gyermekeit. A párnak 2008 júliusában születtek közös gyermekei. Egy ikerpárral lett gazdagabb a celeb világ.

A pár jelenleg 6 közös gyermeket nevelne, ha Brad nem gondolta volna úgy, hogy tovább áll. Már 9 hónapja tartó titkos kapcsolatra derült fény a napokban. A csinos 27 éves modell, Nicole Poturalski és az Oscar díjas színész együtt szállt fel egy Dél- Franciaországba tartó magángépre Párizsban. A Page Six nevű lapnak pedig sikerült előásnia egy novemberi fotót, ahol egy Kanye West koncerten látták együtt őket. A friss pár között 30 év korkülönbség van, bár ez a celeb világban egy teljesen „normális” dolog manapság.

Angelina méltán lehet kiakadva, hiszen állítása szerint a 6 gyermek miatt nem kezdett el randizgatni. Ezt úgy látszik, hogy a színésznek nem sikerült tiszteletben tartania. Jelenleg is egy olyan szőlőbirtokon tartózkodnak az ifjú modellel, amit még Angelina és Brad Pitt közösen vett 67 millió dollárért. Itt is házasodtak össze. A birtok sorsáról azóta sem sikerült megállapodniuk a színésznővel.

- Hirdetés -

A képeket elnézve megállapíthatjuk, hogy hasonlít a modell hasonlít a fiatalabb Angelina-ra. Karcsú, telt ajkakkal. Úgy látszik ez a színész zsánere. Sajnos Jennyfer Anistonnak továbbra is „várnia” kell, hogy újra megkaparinthassa egykori szerelmét…

Mit gondoltok?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!