COVID-os lett a népszerű magyar előadóművész. A fellépéseit is lemondta

- Hirdetés -

Elkapta a COVID-ot a népszerű magyar előadóművész. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki.

Dolák-Saly Róbert a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint elkapta a koronavírus-fertőzést. Egyelőre elnapolta a hétvégi fellépéseit.

kep 2022 06 25 170756516 COVID-os lett a népszerű magyar előadóművész. A fellépéseit is lemondta

„A mai előadás helyett a Műcsarnokban augusztus 11-én, csütörtökön vezetek majd egy másik tárlatot (Groteszk Triennálé). Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban is pótoljuk az előadásokat nyáron, egy másik alkalommal. (Családi gumiszoba című gyerekkoncert, valamint múzeumi tárlatvezetés). A L’art pour l’art Trió előadása is elmarad ma Üllőn, remélem, pótolni tudjuk azt is. Köszönöm az intézmények rugalmasságát és kérem a megértéseteket!”

- Hirdetés -
kep 2022 06 25 170812691 COVID-os lett a népszerű magyar előadóművész. A fellépéseit is lemondta

A művész -mint írta- nem azért mondta vissza az előadásokat mert cukorból van. Állt már színpadra 40 fokos lázzal és egy hozzátartozója halála napján is. Felelősséggel tartozik a közönsége iránt.

kep 2022 06 25 170823839 COVID-os lett a népszerű magyar előadóművész. A fellépéseit is lemondta

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!