Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

- Hirdetés -

Elhoztuk nektek Caitlyn és Colin történetét, ami bemutatja a család egy teljes hetét. Érdekessége a dolognak, hogy Caitlyn megkérte a férjét, hogy 7 napon át ő válassza ki öltözékeit. Colin meglepődött, de nagy örömmel vállalta a feladatot és bátran vetette magát bele Caitlyn szekrényébe, hogy a legeldugottabb ruhákat is előbányássza és kiválaszthassa a megfelelő kombinációkat.

1 13 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Hétfő

- Hirdetés -

Hétfőn reggel, Colin kinyitotta a szekrényt és kiválasztotta a ruhámat. Ez fontos nap volt számomra, mert üzleti találkozóm volt. Többször megfordult a fejembe, hogy lefújom az egész ötletet, de ő annyira izgatott volt, hogy mégis hagytam magam. Olyan ruhát választott ki, ami pont nem alkalmas egy üzleti megbeszéléshez, de Colin azt mondta, ne aggódjak ez nagyszerű viselet és senki sem fog végignézni rajtam a városban. Nem így lett. Sok bókot kaptam és úgy döntöttem, újra elő fogom venni ezt a darabot a szekrényemből.

2 13 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Kedd

- Hirdetés -

Második nap kezdtem rádöbbenni, hogy a férjem imádja az erőteljes, élénk színeket.  Megtalálta egy nagyon régi táskámat, amit azért tettem el, mert gyerekesnek találtam. A férjem viszont, nagyon is kedvelte ezt a táskát. Már a kedvenc kiegészítőim részét képezi.

3 13 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Szerda

- Hirdetés -

Az évfordulónk napján elhatároztuk, hogy egy romantikus, gyertyafényes vacsorát rittyentünk össze. Két gyermekünk is van, így az étterem lehetőségét elvetettük. Az otthonunk mellett tettük le a voksunkat. Nem igazán törtem rajta a fejem, mibe legyek, végtére is otthon voltunk. Hát a férjem nem így gondolta és igencsak dekoratív fekete ruhát választott ki nekem. Az első randink jutott az eszembe.

4 12 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Csütörtök

Colin választása erre a ruhára esett és azt mondta gyönyörű vagyok benne. Nem túl gyakran hordtam ezt a ruhámat, mert túl rövidnek tartottam, és valahogy a színe is fura volt nekem. Egy szülőknek szervezett rendezvényre mentünk, ahol elég kínosan éreztem magam, de a férjem megnyugtatott.

5 13 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Péntek

Ma a szüleimhez mentünk és Colin azért választotta ezt a ruhát, mert a gyerekeink után mindig futni kell, és hogyan futottam volna utánuk magassarkúba és csini ruhába. Ezt a felsőt általában piknikezéshez szoktam felvenni. De rájöttem, hogy a megfelelő kiegészítőkkel, nagyon jó viselet.

6 12 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Szombat

Szombaton családostul el szoktunk menni sétálni. Colin egy valódi divat tanácsadónak érezte magát. Az egyik kedvenc kabátját adta rám, és azt mondta, nagyon jól áll. A ruhát és a cipőt a kényelem kedvéért választotta ki, és ahogy a kép is mutatja a séta remek volt.

7 11 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Vasárnap

Erre a napra semmi különlegeset nem terveztük, de Colin szerette volna, hogy otthon is nőiesen érezzem magam. Van egy fekete ruhám, amit nagyon szeretek, de sose találtam rá jó alkalmat, hogy felvegyem. Azt hiszem Colin megtalálta.

8 11 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

A férjemmel való élet varázslatos, amiért érdemes elegánsan és nőiesen felöltözni minden nap. A kiszabott feladatot, nagyon magáénak érezte és ez a hét rádöbbentett, hogy minden stílus, minden naphoz illik. Amikor belenéztem a tükörbe és megláttam, Colin milyen ruhákat adott rám, egyszerűen elmosolyodtam és boldogságot éreztem.

9 9 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

Ez a kis kaland segített rájönni, hogy nem szabad félni a kísérletezéstől. Nincs szükség megfelelő alkalomra, hogy csinos ruhát vagy cipőt hordjunk. Azt viseljük, amiben jól érezzük magunkat.

10 12 Egy rendkívül szórakoztató történet, ami bemutatja, mi történik, ha a férjed öltöztet egy héten keresztül!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!