Ha halottról álmodtál, ne vedd félvállról. Fontos üzenetet hordoz…

Megosztás

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Miért vannak álmok? Egyes álmok erős érzelmeket váltanak ki belőlünk. Főleg, ha egy elhunyt hozzátartozónk szerepel benne. Mit jelent mindez?

Halottakkal álmodni

Néha olyan valakiről álmodunk, aki már örökre eltűnt. Anya, apa, nagymama, nővér, barát – bárki is volt, fontos szerepet játszott az életünkben, és közel állt hozzánk. Ennek az embernek a halála után az álom az egyetlen lehetséges „találkozási forma” – néha újra láthatjuk a szeretett személyt, beszélgethetünk vele, megérinthetjük. Úgy érezzük, mintha újra mellettünk lenne. Egy ilyen álom annyira kellemes lehet, hogy nem akarunk felébredni. De az is előfordul, hogy rémálommá válik, és az elhunyt nagyon kellemetlen körülmények között jelenik meg. Nem egyszer előfordul az is, hogy álmunkban a halottak szerepét játsszuk. Hogyan kell értelmezni az ilyen álmokat?

kep 2022 10 12 125439315 Ha halottról álmodtál, ne vedd félvállról. Fontos üzenetet hordoz...

Az álmoknak köszönhetően láthatjuk, hogy valójában mivel néz szembe a tudatunk. Néha ezek olyan problémák és gondolatok, amelyekre nem koncentrálunk napi szinten, legalábbis a felszínen.

- Hirdetés -

Elhunytról álmodni gyakori jelenség. Érdemes közelebbről megfigyelni, hogy mi történt az álomban.

Elhunyt szülőről álmodni:

Ha elhunyt szülőről álmodsz, valószínűleg segítségre és támogatásra van szükséged egy nehéz helyzetben. Nem tudod, kihez fordulhatnál a problémáddal. Az elhunyt anyáról álmodni vágyakozásként és érzelmi támogatás iránti igényként értelmezhető. Az apa viszont a támogatás szimbóluma a nehéz helyzetekben. Természetesen elhunyt szülőről álmodni egyszerűen vágyakozásból is fakadhatnak.

Elhunyt gyerekről álmodni:

- Hirdetés -

Az álomban megjelenő halott gyermek a gyermeki lélektöredék utáni vágyakozás kifejezése. Amikor egy halott gyermekről álmodsz, az valószínűleg a gondtalan, játékos és örömteli idő utáni vágyakozás kifejezése. Talán túl sok felelősség nehezedik rád.

kep 2022 10 12 125805015 Ha halottról álmodtál, ne vedd félvállról. Fontos üzenetet hordoz...

Azt álmodni, hogy halottak vagyunk:

Egy ilyen álom kétségtelenül lehangoló, és megijeszthet. Igazából nem kell aggódnunk. Az álmokban gyakran ellentétes elv érvényesül. A halál új életet jelent, változások kezdetét. Egy ilyen álom a problémák végét hirdeti, és előrevetíti az újjászületést.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!