Havi félmilliót keres az anyuka azzal, hogy szőrös fotókat posztol magáról a netre…

- Hirdetés -

2018-ban Candace Cynthia felhagyott a borotválkozással. Egy olyan állapotot diagnosztizáltak nála, ami miatt rendkívül álmosnak és fáradtnak érezte magát. Úgy volt vele, hogy nem akar foglalkozni a borotválkozással. Inkább próbálta megőrizni az erejét.

Az állapota miatt nem nagyon tudott munkát sem vállalni. De, hát manapság már bármivel lehet pénzt keresni. Szóval felregisztrált az OnlyFans-ra majd elkezdett „szőrös” fotókat posztolni magáról. Jó pénzért…

A kanadai székhelyű nő nem is lehetne boldogabb, hiszen évi 7 millió forintnak megfelelő összeget keres így. Havi félmillió simán megvan neki.

- Hirdetés -

„A borotválkozástól fáradt és kimerült voltam. Rájöttem, hogy ezt mind mások öröméért csinálom. Eleinte izgultam, hogy szőrös lábakkal és hónaljakkal menjek ki a nyilvánosság elé, de most már szeretem mutogatni…”

Candace elismerte, hogy sok pasit elriasztott a szőrzetével, mivel nem nyitottak eléggé, de azért volt néhány, akiknek így is tetszett.

„A szőrös lábamról, hónaljamról és bikinivonalamről készült fotók eladása most a fő bevételi forrásom. Jól keresek vele, szóval egyelőre így marad minden…”

- Hirdetés -

Azt is elismeri, hogy ezzel másokat akar buzdítani arra, hogy a közegtől eltérő döntéseket hozhassanak. Szerencséjére nem kapott negatív visszhangot. Idővel Candace önbizalma is alaposan megnőtt és szereti önmagát. Jól érzi magát a bőrében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!