Hogyan tudok Instagram storyba zenét rakni?

- Hirdetés -

Sokan szeretnénk tökéletes Instagram sztorikon keresztül megmutatni az életünket a követőinknek. Használhatjuk a filtereket, matricákat és különböző hangulatjeleket. Ám sajnos a Zene funkció Magyarországon továbbra sem elérhető. Rengetegen küzdenek a problémával, hogy nincs ott a Music ikon.

Mivel Magyarországon nem elérhető ez a funkció, kénytelenek voltunk kitalálni valami megoldást. Egy nagyon egyszerű trükköt mutatunk neked, hogy innentől te is élvezhesd ezt a lehetőséget is.

Így rakhatsz a sztorid alá zenét!

Ahhoz, hogy ki tudd játszani a rendszert, be kell lépned az App Store-ba vagy a Play áruházba és le kell töltened egy alkalmazást. Az alkalmazás letöltése ingyenes. Az alkalmazás neve a VPNHUB, de bármilyen más VPN szoftvert letölthetünk a telefonunkra. Miután megtaláltuk az alkalmazást, elindíthatjuk a letöltést.

Vpnhub letöltés

Nyissuk meg az alkalmazást, bedob több prémium hirdetést, ezeket nyugodtan át is léphetjük, hiszen van lehetőség az ingyenes használatra!

- Hirdetés -
masodik Hogyan tudok Instagram storyba zenét rakni?

Léptessünk át a prémium lehetőségeken, egy nagy sárga bekapcsoló vagy indító gombot fogunk látni a képernyő közepén. A jel alatt a „Disconnected” felirat fog állni. Nincs más dolgunk, mint rákattintani a gombra, ezzel be is kapcsoltuk.

harmadik Hogyan tudok Instagram storyba zenét rakni?

Amint végzett a betöltéssel zöldre vált a gomb színe és a „Connected” felirat jelenik meg alatta.

7 kep Hogyan tudok Instagram storyba zenét rakni?
Ezek után már tényleg csak egy dolgunk maradt. Megnyitjuk az Instagram fiókot és a sztori lehetőséget. Amint felhúzzuk a funkciós kis fület meg fogjuk látni a "Music" ikont. Ebben az esteben gondtalanul tudod is alkalmazni a tökéletes sztorik érdekében. 
instagram story zene hozzáadás

Sajnos ez a trükk sem tökéletes mindenki számára, ugyanis valamiért néhány profilnál nem válik be. Arányosítva, 5-ből 3 fióknál működik a cseles trükk. Ha szerencséd van, a VPNHUB letöltésével számodra is minden probléma nélkül működni fog ez a lehetőség.

- Hirdetés -

Reméljük, hogy sikerült megoldanunk a problémádat és most már Te is tudsz zenei aláfestést rakni az Insta sztorijaid alá.

Ha további Instagrammal kapcsolatos cikkek érdeklenek akkor kattints ide.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!