Így bánnak az ukránok a foglyokkal. Van még emberség a világban?

- Hirdetés -

Hogyan bánnak az ukránok a foglyokkal? Megható videó jelent meg a weben, amelyen egy összetört és bűnbánó orosz katonát látunk. Egy katona, aki sírva fakadt, miután Putyin parancsára megtámadták az Ukrajnát.

hqdefault Így bánnak az ukránok a foglyokkal. Van még emberség a világban?

Putyin csapatainak brutalitása nem ismer határokat

Folytatódik az orosz invázió Ukrajnában. A háború kezdete óta az oroszok sokszor megmutatták, hogy nem kegyelmeznek az ukránoknak. Nap mint nap nagy fájdalmat és szenvedést okoznak nekik. Bombázzák otthonaikat, kórházaikat, civileket, egész családokat vagy teljesen védtelen gyerekeket ölnek meg.

prison Így bánnak az ukránok a foglyokkal. Van még emberség a világban?

Ukrajna mindent megtesz, hogy megvédje magát a támadói ellen, aminek következtében sok orosz katona veszíti életét – ukrán források szerint már több mint kilencezren vannak.

Hogyan bánnak az ukránok a foglyokkal?

Mi történik azokkal, akiket elfognak? Hogyan bánnak az ukránok a foglyokkal? Ők is meghalnak azért, amit Putyin tett Ukrajnával? Kiderült, hogy az egész tragédia ellenére, létezik még emberség… Nem mindenki kegyetlen gyilkos.

- Hirdetés -

Felkerült egy videó az internetre, ami erre a legjobb bizonyíték. Egy orosz katona megadta magát az ukránoknak és olyan bánásmódban részesült, amire biztosan nem számított. Egy diktátor seregéhez tartozott, ami az ukránok életét pokollá változtatta.

Ennek ellenére az ukrán nők megetették, teával kínálták és megengedték neki, hogy telefonon felhívja az anyját. A katona sírva fakadt…

Az orosz hadifoglyokat a Genfi Egyezménynek megfelelően kezelik.

- Hirdetés -

A fogságba esett orosz katonák egy része mindössze 19 éves, néhányuk egyáltalán nem kapott kiképzést, és rosszul felszerelt. Enni és inni kapnak, és a nemzetközi humanitárius jognak megfelelően kezelik őket.

44857528 303 Így bánnak az ukránok a foglyokkal. Van még emberség a világban?

-mondta a katonai attasé Ukrajna washingtoni nagykövetségén.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!