Így néz ki ma Freddie Mercury egyetlen igaz szerelme, Mary

- Hirdetés -

Freddie Mercury-t szerintem senkinek sem kell bemutatnunk. A zenetörténelem egyik leghatalmasabb, legmeghatározóbb szereplője. Rendkívül tehetséges volt zenei téren, viszont párkapcsolatok terén már nem volt ilyen szerencsés. Nők közül csak egyetlen egy ember állt hozzá igazán közel. Őt tartotta élete szerelmének egészen haláláig. Jegyese és egyben jó barátja is volt. Nyilván, ha láttuk a Bohém rapszódia című filmet, akkor tudhatunk pár dolgot erről a személyről. Mary Austin a Freddie Mercury életét bemutató filmben is bőven kapott szerepet. Hogyan is kezdődött a kapcsolatuk?

Egy londoni ruházati boltban dolgozott Mary, míg Roger Taylor a Queen dobosa többször is meglátogatta ezt az üzletet. Egyszer elvitte magával Freddie-t is. A zenekar egyébként csak évekkel később futott be. A törékeny Mary egyből felkeltette az énekes figyelmét. Kapcsolatuk elején rendkívül szegények voltak, de a szerelem összetartotta őket. Közösen hallgattak zenét, sétálgattak de semmi egyebet nem engedhettek meg maguknak. A Queen-nek rengeteget kellett küzdeni a hírnévért, de Mary mindvégig kitartott és mellettük állt.

A Queen szépen lassan egyre sikeresebb lett és a pár egy teljesen normális életre rendezkedett be. Freddie zenéket írt otthon, Mary pedig támogatta őt ebben. 1973-ban az együttes kiadta az első albumát. Hamarosan már megengedhették maguknak, hogy egy gazdag londoni negyedben vegyen ki maguknak lakást. Ez időtájt írta meg Mercury a Mary-nek címzett balladáját Love of My Life címmel (életem szerelme).

- Hirdetés -

Kapcsolatuk 3 évig tartott, majd esküvő nélkül 1976-ban megszakadt. Freddinek egyre több új rajongója lett a magánéletében is. Ezt a világot már nem tudta magáénak érezni a lány. Freddie kétségbeesetten kereste a szeretetet másoknál, de folyton visszatért Mary-hez, mint barátjához. A zenész 75 millió fontos vagyonának felét a nőre hagyta.

Az asszony egy üzletember Nick Holford felesége lett. Kapcsolatuk csak pár évig tartott. Márciusban lett 69 éves a nő. Teljesen elszigetelten, visszavonultan él. Régen még szívesen adott interjúkat, de ma már kerüli a sajtót. Abban a házban lakik, amit volt kedvese ráhagyott.

Sokat változott azóta. Mutatunk pár fiatalkori képet is.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!