„Magamnál jobbat úgysem találnék” – önmagát vette feleségül ez a fiatal modell. Kapcsolatuk azonban váratlan fordulatot vett

- Hirdetés -

A házasság döntő pillanat két ember életében. Alap esetben azért házasodik össze két ember, mert boldogok. Persze, nem minden frigy tart örökké. Magyarországon például a házasságok több mint fele végződik válással, amivel eléggé rossz helyen állunk a többi országhoz képest. A legtöbbször a bizalom elvesztése, egy harmadik fél, anyagi okok, és családon belüli erőszak vezet a váláshoz.

Cris Galerának elege volt abból, hogy keresgesse az igazit. Úgy döntött, hogy önmagánál jobbat soha nem találna, így feleségül vette önmagát, majd el is vált magától.

A vőlegény hiánya semmiféle csalódást nem okozott a számára, de a frigy nem is tartott sokáig.

„Boldog voltam, amíg tartott” – mondta a 33 éves nő. Egy idő után, azonban találkozott valakivel, aki miatt újból kezdett hinni a szerelemben. Végre egy igazi, különleges emberre talált.

- Hirdetés -

„Elértem egy olyan pontra, ahol felnőttem. Rájöttem, hogy erős és határozott nő vagyok.”

„Mindig féltem az egyedülléttől, de rájöttem, hogy meg kell tanulnom jól érezni magam így is. Amikor ez megtörtént, úgy döntöttem, hogy megünneplem.”

Az öltözék- és sminkválasztását is elmagyarázta: „Ki akartam emelni a legjobb vonásaimat, a kebleimet. Durva dekoltázzsal álltam az oltár elé.”

- Hirdetés -

Persze, sokan csak fogták a fejüket a nő elképesztő ötlete miatt. Cris úgy döntött, hogy nem foglalkozik velük. Teljesen ignorálta a gyűlölködő kommenteket.

„Az emberek véleménye nem fogja megváltoztatni azt, amit én gondolok, és semmiben sem befolyásol.”

A lényeg, hogy azóta talált valaki mást, akivel boldog. Minden esetre valljuk be, hogy az egész egy kis hírverés miatt lehetett. Vagy tényleg önmagába szerelmes?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!