Rakétatámadás Odessza ellen. Nyolc ember halt meg, köztük egy három hónapos kislány

Megosztás

- Hirdetés -

Rakétatámadás Odessza ellen: Szombaton, két hónappal az ukrajnai háború kezdete után Oroszország megtámadta Odesszát. Már nyolcan meghaltak, köztük egy három hónapos kislány, az anyja és a nagymamája. Az orosz propagandisták azt mondják az embereknek, hogy csak katonai létesítményeket támadtak meg.

kep 2022 04 25 090009364 Rakétatámadás Odessza ellen. Nyolc ember halt meg, köztük egy három hónapos kislány

Rakétatámadás Odessza ellen

Szombaton az oroszok az eddigi legvéresebb támadásukat hajtották végre. Odessza gyönyörű kikötőváros, millió lakossal, a háború előtt turisták tömegei keresték fel. Most Moszkva célkeresztjében van. Érdekes módon az oroszok gyakran „anyának” nevezték Odesszát. Ennek ellenére elkezdték pusztítani őket.

Az oroszok 6 rakétát lőttek ki Odessza felé. Egyikük egy 15 emeletes lakótömbbe ütközött, és tüzet okozott. Kezdetben a helyi hatóságok 5 halálos áldozatról számoltak be. Sajnos ez a számgyorsan nőtt, ahogy elkezdték átkutatni a romokat.

A három hónapos Kira az áldozatok között

A legfrissebb információk szerint a rakétatűzben 8 ember vesztette életét, és legalább 18-an megsérültek. Az épület több mint 80 lakóját evakuálták.

- Hirdetés -

Az elhunytak között van egy három hónapos baba – a kis Kira. Anyja, Waleria Głodan és nagymamája is meghalt. Csak a lány apja maradt életben. A férfi éppen vásárolni készült, amikor a tragédia történt.

Az oroszok megpróbálnak mindenkit meggyőzni arról, hogy csak katonai létesítményeket támadtak meg. Zelenszkij egy éjszakai beszédében a közösségi médiában biztosította:

Meg fogjuk találni a támadás felelőseit. Bárki, aki ezeket a parancsokat adja, bárki, aki engedelmeskedik nekik. Nem számít, mennyi ideig tart, ezek a ***** felelősek lesznek minden halálesetért.

Ukrajna elnöke a meggyilkolt Kirára hivatkozva megkérdezte: „Egy kisgyermek milyen fenyegetés volt Oroszországnak?”

odessa Rakétatámadás Odessza ellen. Nyolc ember halt meg, köztük egy három hónapos kislány

Úgy tűnik, hogy a gyermekek megölése az Orosz Föderáció új nemzeti elképzelése

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!