Rohamosan nő a nemi betegségek száma. Mindez a COVID miatt…

- Hirdetés -

A nemi betegségek előfordulásának meredek emelkedése: amerikai tudósok riadót fújtak. Kiderült, hogy a covid nagymértékben hozzájárult a helyzet romlásához és a súlyos egészségügyi problémákhoz, különösen a fiatalok körében.

std Rohamosan nő a nemi betegségek száma. Mindez a COVID miatt...

A nemi betegségek előfordulásának rohamos növekedése

A járvány megindulásával alapvetően csökkent a vírusos és a bakteriális fertőzések száma. Ennek oka, hogy karanténban voltunk, vagy maszkban.

kep 2022 04 15 090409179 Rohamosan nő a nemi betegségek száma. Mindez a COVID miatt...

Kevesebb a nemi megbetegedések száma a tavalyi évhez képest, de alulbecsülik az adatokat, mert a nemi betegségek továbbra is kínosnak számítanak, és sokan magánintézményekben jelentkeznek tünetekkel, vagy későn diagnosztizálják őket.

- Hirdetés -

De ez valószínűleg túlzott optimizmus volt. Volt javulás, de csak egy ideig. Amerikai tudósok riadót fújtak: a COVID-19 világjárvány drámai növekedést hozott a szexuális úton terjedő betegségek előfordulásában az Egyesült Államokban.

kep 2022 04 15 090421179 Rohamosan nő a nemi betegségek száma. Mindez a COVID miatt...

2,4 millió chlamydia, gonorrhoea és szifilisz eset

A Wirtualna Polska által idézett jelentés azt mutatja, hogy 2019 óta 2,4 millió chlamydia, gonorrhoea és szifilisz esetet jelentettek. A legtöbb megbetegedést a 16 és 24 év közötti fiatalok körében figyelték meg. 

- Hirdetés -
kep 2022 04 15 090433246 Rohamosan nő a nemi betegségek száma. Mindez a COVID miatt...

A nemi betegségek előfordulásának növekedése azzal függ össze, hogy a világjárvány idején sokkal nehezebb volt orvoshoz fordulni. A szakembereket más osztályokra helyezték át, ami meghosszabbította a sorokat és súlyosbította a problémát. Ráadásul sokan elvesztették állásukat, így elvesztették az egészségbiztosítást és az állami egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!