Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

- Hirdetés -

A három pénisszel rendelkező gyermek egy olyan genetikai hiba eredménye, amelyet az orvosvilág eddig nem ismert. Több mint két évvel ezelőtt a kisfiú egy újonnan megjelent mutációval, a trifaliával született. Csak három hónappal a születés után észlelték a szülők és az orvosok, hogy a babának három pénisze van.

kep 2022 05 03 205059610 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Új genetikai mutáció

2021 áprilisában egy cikk jelent meg az „International Journal of Surgery Case Reports”-ban egy trifalliában szenvedő gyermek szokatlan esetéről. Az orvosok által készített szövegben szerepelt egy jelentés, amely leírja a világ első olyan esetét, amikor három pénisszel született újszülött. Érdekes módon a hibát csak három hónappal a szülés után vették észre.

kep 2022 05 03 205114858 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Egy kurd kisbaba 3 hónapos korában került a kórházba, miután a szülei aggódni kezdtek, hogy megduzzadt a herezacskója. A vizsgálat során az orvosok megállapították, hogy a gyermeknek két további pénisze van , amelyek hossza nem haladja meg a 2 cm-t. Kiderült, hogy csak az egyik pénisz működik. A másik kettő nem működött megfelelően. Nem volt húgycsövük, így az újszülött nem tudta használni.

kep 2022 05 03 205140940 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Dr. Shakir Saleem Jabali elismerte, hogy ez a világ első gyermeke, akinek ilyen típusú mutációja van. A múltban voltak olyan emberek, akiknek több herezacskójuk vagy végbélnyílásuk volt, de ez teljesen egyedi.

kep 2022 05 03 205208890 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Ez az első bejelentette eset három péniszről. Korábban ilyen deformációt csak állatoknál találtak, de ott is igazából más rendellenességekkel járt. Több herezacskóról, vagy több végbélnyílásról szóltak tanulmányok.

- Hirdetés -
kep 2022 05 03 205220174 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Az orvosok úgy döntöttek, hogy eltávolítják a felesleges szerveket. A gyermek életét nem veszélyeztetné, de sem esztétikus nem volt …és egyébként sincs semmi értelme.

kep 2022 05 03 205300570 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

Dr. Jabali elmondta, hogy egyszer hallott már olyan férfiakról, akiknek két pénisze van, és jól működnek. Ennek ellenére a gyermek lehetséges partnerének a jövőben biztosan nem tetszene a plusz szerv:

Beszámoltak arról, hogy a fiúk mindkét péniszből képesek vizelni és ejakulálni. Ebben az esetben azonban a fiú extra pénisze nem működött, így a műtét volt a legjobb megoldás.

kep 2022 05 03 205244441 Sokkolta az orvosokat a három pénisszel született kisfiú látványa

A műtét sikeres volt, a baba jól van. Időnként rutinvizsgálatokon és szűréseken esik át, de minden jel arra mutat, hogy az extra pénisze nem befolyásolta negatívan általános egészségi állapotát.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

*a képek csak tájékoztató jellegűek

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!