Szerinted a három közül melyik a valódi család – Ezt árulja el rólad a válaszod

- Hirdetés -

Bizony minden gyerek megérdemli, hogy egy egészséges és kiegyensúlyozott boldog családban nőjön fel, ám az élet nem kívánságműsor és olykor olyan körülmények között kell élniük a fiataloknak, amit még a felnőttek sem tudnának elviselni. Gyerekként nagyon rossz azt hallgatni mikor a szülők megállás nélkül, napi szinten veszekednek valami miatt ezért pedig nem tud kialakulni egy egészséges kép magáról a családról. Ha a gyerek miatt veszekednek az még rosszabb, mert akkor azt érzi ő minden rossznak az okozója, ami önbizalomhiányt idézhet elő. Mivel mind megtapasztaltuk már, hogy milyen mikor a szüleink veszekednek, ezért eldöntöttük, hogy mi egyáltalán nem akarunk olyanok lenni és biztos nem fogunk hajba kapni minden miatt a párunkkal.

Annak érdekében, hogy egy-két érdekes infót megtudj magadról és arról, hogy milyen számodra egy valódi család elhoztunk egy nagyon jó pszichológiai tesztet. Nincs más dolgod, mint szemügyre venni a három sziluett családot és megmondani, hogy szerinted melyik lehet hamis.

1 52 Szerinted a három közül melyik a valódi család - Ezt árulja el rólad a válaszod

1, 1-es számú család

- Hirdetés -

Amennyiben a te választásod az egyesszámú családra esett az annak a jele, hogy bizony nem hagyományos értelemben vagy családcentrikus. Szóval neked te nem a vér szerinti családodat tartod a családodnak, hanem inkább a barátaidat. Akkor vagy a legboldogabb és legkiegyensúlyozottabb, ha segíthetsz ezeknek az embereknek, mindegy miről van szó. Ennek voltaképpen az lehet az oka, hogy gyerekkorodban nem volt olyan apakép előtted, ami a legtöbb gyermek előtt, így ezzel próbálod bepótolni azt a törődést, ami nálad kimaradt. Ha a barátaid az éjszaka kellős közepén hívnak fel, te akkor is ugrasz és a segítségükre sietsz.

Annak ellenére, hogy számodra ez nem mondható a legboldogabb családnak mégis igazi. Az édesanya fogja gyermeke kezét, segíti az úton, védi az apától. Mivel te nem éltél egy boldog családban, ezért mindent megteszel, hogy a sajátodnak ezt ne kelljen átélnie.

2 37 Szerinted a három közül melyik a valódi család - Ezt árulja el rólad a válaszod

2, 2-es számú család

- Hirdetés -

Amennyiben a kettes számú család mellett tetted le a voksot az azt jelenti, hogy a család nagyon fontos számodra, ha nem a legfontosabb! Tiszta szívedből és lelkedből hiszed, ha a szülők megbíznak egymásban, kiegyensúlyozottan viselkednek a gyerek is pontosan olyan lesz. Sőt ha a gyerek ezt a mintát látja nagyon jó kép épül fel benne a családról. Nem számít, hogy az ő érdeküket kell a sajátod elé tenned, hiszen akkor vagy boldog, ha ők is azok.

Ezen a képen például a gyermek a két szülő között sétál, ám mégsem jön létre semmilyen fizikai kapcsolat senki részéről. Ezt aligha lehetne valódi családnak mondani. Ha jól megnézzük akkor voltaképpen ez a három ember full idegen is lehetne hiszen egyáltalán nem figyelnek egymásra. Mivel ahogy feljebb is írtuk családcentrikus ember vagy tökéletesen kiszúrtad, hogy melyik a három „család” közül a hamis.

3 30 Szerinted a három közül melyik a valódi család - Ezt árulja el rólad a válaszod

3, 3-as számú család

- Hirdetés -

Ha a hármas számú család képét választottad, akkor nagy valószínűséggel te egy olyan családban nőttél fel, ahol sokszor kellett végighallgatnod, hogy a szüleid veszekednek egymással, sőt olykor lehet, hogy te is részese voltál magának a háborúskodásnak. Emiatt sajnos nem alakult ki tökéletes képed a családról, így nem tudsz olyan könnyen kapcsolatot kiépíteni, mint ahogy szeretnél. Nagy erőfeszítést igényel, hogy szóba elegyedj valakivel, és folyton azon töröd az agyad, hogy mi lesz a jövőddel. Általában túlkomplikálod a dolgokat ahelyett, hogy csak hagynád, hogy minden a maga medrében folyjon.

Ha jól megnézed a képet akkor azt láthatod, hogy ez egy szerető és összetartó család, ahol a szülők fogják egymás kezét, és a kislány pedig apja kezébe kapaszkodik. Bizony ez ízig-vérig valódi család, amilyet minden gyerek megérdemelne. Látszik a szeretet és az odaadás még úgy is, hogy csak egy sziluettet látunk. Mivel ahogy mondtuk egy rossz családból származol ezért kételkedsz abban, hogy ez valóban létezik – ezért gondoltad, hogy ez nem igazi család.

4 23 Szerinted a három közül melyik a valódi család - Ezt árulja el rólad a válaszod

Te a háromból melyiket választottad? Úgy gondolod illik rá d a leírás?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!