VIDEÓ! Az orosz katonák nem viselik jól a besorozást. Hullarészegen randalíroznak a gyülekezőhelyeken

- Hirdetés -

Putyin hétfői bejelentése óta, gigászi besorozás kezdődött a hadköteles orosz férfiak körében. A frissen besorozott katonákról egyre több fura felvétel lát napvilágot.

Néhány napja Putyin bejelentette a részleges mozgósítást és több ezer hadköteles orosz állampolgár kapott behívót a seregbe. Sokan próbáltak kibújni a kötelesség alól. Őket..mondjuk úgy… meggyőzték végül. A legtöbbet fenyegetés és erőszak árán.

kep 2022 09 27 080753686 VIDEÓ! Az orosz katonák nem viselik jól a besorozást. Hullarészegen randalíroznak a gyülekezőhelyeken

Sok videó kering a neten a toborzóhelyek állapotáról. Az itt tartózkodó sorkatonák önkívületre isszák magukat még az elszállítás előtt. A frissen besorozott katonák egyáltalán nem viselik jól a jelenlegi helyzetet.

- Hirdetés -

VIDEÓ

Vannak, akik a gép felé botorkálnak, mások meg kiütve fekszenek a fűben.

VIDEÓ

- Hirdetés -

És még egy VIDEÓ

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!