2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapEgészségTeherbe esett az izmok nélkül született lány. Az orvosok nem sok jót...

Teherbe esett az izmok nélkül született lány. Az orvosok nem sok jót jósoltak, de a végeredmény mindenkit meglepett

-

Sheree Psaila, aki mindössze 1,21 méter magas, egy nagyon ritka arthrogryposis multiplex congenita nevű betegséggel született. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs izomszövete a végtagjaiban.

Az orvosok azt mondták Sheree szüleinek, hogy nem valószínű, hogy megéli az első születésnapját. Ehhez képesen 23 évesen teherbe esett.

Sok sikertelen műtét és beavatkozás után az orvosok azt javasolták, hogy Sheree használjon tolószéket, és tanuljon egy speciális nevelési igényű tanulók iskolájában. De Sheree elhatározta, hogy egyedül jár, és a lehető legnormálisabb életet éli. Hihetetlen módon 5 évesen tette meg első lépéseit, és figyelmen kívül hagyta azt a zaklatást, amellyel más megjelenése miatt szembesült.

Évekkel később, miközben egy ausztrál iskolában tanult, Sheree megismerkedett és beleszeretett egy Chris nevű férfiba. Chrisnek is örökletes gerincbetegsége van, így jobban együtt tudott érezni Sheere-vel.

2015-ben összeházasodtak és családot szerettek volna alapítani. Az orvosok úgy gondolták, hogy a lány teste túl gyenge ahhoz, hogy egészséges babát hordjon ki.

Sheree-n úrrá lett a dac…

Egészséges 3 kilós babának adott életet.

Sheree gyakran viszi uszodába a gyermeket. Ott ugyanis képes a karjába venni és megtartani. “Egy pillanatig azt érezni, amit minden más édesanya szokott…” – mondta

Egyedül sajnos nem tudja felnevelni a gyermekét. Mindenképp szüksége van segítségre. Ez gyakran elszomorítja.

Kívánjuk nekik a legjobbakat. A szülők a dolgok ellenére nem is lehetnének boldogabbak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek