2022 május 23 hétfő
KezdőlapTörténetek"Teljes gőzzel előre!" - A Key West középiskola időskorúi jet skin vették...

“Teljes gőzzel előre!” – A Key West középiskola időskorúi jet skin vették át a diplomájukat

-

A Somerset Island Prep charter középiskola érettségi ünnepsége 2020. május 26-án valószínűleg az első volt a maga nemében.

A koronavírus-járvány miatt meg kell tartani a megfelelő távolságot, ami alól a diplomaosztó ünnepség sem kivétel. A 2020-as osztály tizenegy tagja WaveRunnersbe ment, ahol az iskola igazgatója várta őket egy hajón, oklevelekkel a kezében.

A “diploma hajót” és a segítőket a Fury Adventures biztosította a Key West végzős diákjainak számára. Mindenki magára öltötte az ünnepséghez méltó talárt, a maszkot, arra pedig a mentőmellényt, ami a Covid-19 miatt kötelező volt ahhoz, hogy mindannyian átvehessék oklevelüket. A rokonok és barátok is jelen voltak a jeles eseményen.

A 2020-as osztály elsőként végzett Somerset Island Prep-nél, amit tavaly nyitottak meg a Flager Avenue-n, a Key West középiskola közelében. Az iskolai tanterv lehetővé tette a diákok számára, hogy egyszerre szerezhessék meg az érettségi és a főiskolai bizonyítványt és oklevelet.

A floridai középiskolások, akik ugyan már nem tinédzserek, floridai módon, jet skin vették át a dokumentumokat. Az iskola igazgatója egy hajón várta őket és a másfél méteres távolságot betartva gratulált frissen érettségizett és lediplomázott diákjainak.

A május huszonhatodikai ünnepély egyedülálló volt, hisz azelőtt erre nem volt példa az iskola történetében. A koronavírus-járvány miatti szigorításokat és szabályokat betartva zajlott le, a tanulók pedig élvezték az amúgy is különleges eseményt.

Az igazgató a következőket mondta az oklevelek kiosztása után: “A Jet Ski diploma megszerzésének ötlete tökéletes példája az innovatív gondolkodásmódnak, amely áthatja a Somerset Island Prep-t”.

Íme az ünnepségről készült videó:

Ezek is érdekelhetnek