2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekTeszt: Ezt árulja el rólad a hajad hossza!

Teszt: Ezt árulja el rólad a hajad hossza!

-

Rengeteg ember próbál valamilyen kapaszkodót keresni, hogy megmagyarázza az életében bekövetkezett változásokat. Köztudott, hogy a nők, akkor változtatnak a megjelenésükön, ha túlesnek egy fájdalmas szakításon. Ilyenkor általában a legdrasztikusabb változást a hajvágás és festés jelenti. A hosszú loknikkal rendelkező nők megválnak tincseiktől és rövid, bubi frizurát választanak maguknak. Aki pedig eddig barna vagy vörös volt, az nagy valószínűséggel szőke lesz. De… azzal sokan nincsenek tisztában, hogy a haj hossza sok mindent elárulhat egy ember személyiségéről. Annak érdekében, hogy kiderítsd rád illenek-e a leírtak ki kell választanod, hogy a számmal jelölt nők közül melyik haja hasonlít a tiedre. Ezt felfoghatod egyfajta tesztként is. Na, akkor had szóljon.

1, Egyes számú lány – Rövid haj.

Az első és legfontosabb számodra a család és a barátok, ezért bármi történjen te mindig az első között vagy, aki segítő jobbot nyújt. Annak ellenére, hogy iszonyú jó vezető képességekkel vagy megáldva egyáltalán nem érdekel a hatalom, vagy, hogy másokkal szemben azt fitogtasd. Többnyire az eszedre, mint a szívedre hallgatsz, ebből a szempontból racionális vagy. Tele vagy energiával, ami a külsődben is megmutatkozik.

2, Kettes számú hölgy – Bob frizura

Olyan nő vagy, aki tökéletesen tisztában van azokkal a dolgokkal, amikkel le lehet venni egy férfit a lábáról. Szó szerint egy igazi díva vagy. Mivel elég makacs vagy így nem hagyod, hogy mások meggyőzzenek. Ami még nehezebb feladat, meggyőzni téged arról, hogy te vagy az, aki téved. Ezek mellett nagyon türelmes vagy, magabiztos és céltudatos.

3, Harmadik számú hölgy – Középhosszú haj

Olyan vagy, mint egy kaméleon, vagyis képes vagy mind emberekhez, mind helyzetekhez alkalmazkodni. Ha azt akarod, hogy az emberek a tenyeredből egyenek, nem kell sokat tenned érte, mert nagyon egy szerűen el tudod ezt érni. A legnagyobb fegyvered a mosolyod, amit ki is használsz. A legoptimálisabb szakirány számodra a pszichológia, mert nagyon jó hallgatóság vagy.

4, Negyedik számú hölgy – Váll alá omló tincsek.

Nagyon becsületes és őszinte nő hírében állsz, aki mindenkinek igazat mond még akkor is, ha az az igazság fáj. Annyi akaraterő és kitartás szorult beléd, ami gyakorlatilag mindent felülmúl. Gyönyörű hosszú hajad egy perc alatt felhívja a férfiak figyelmét. Sokszor a megérzéseidre hallgatsz, mert azok még sohasem hagytak cserben.Ezen felül nagyon nőies és erős vagy.

Neked milyen hosszú a hajad?

Ezek is érdekelhetnek