Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEgészségTESZT: Melyik nőt választanád barátodnak? A válaszod sokat elárul rólad!!!

TESZT: Melyik nőt választanád barátodnak? A válaszod sokat elárul rólad!!!

-

Az első benyomás rendkívül fontos. Csak ránézünk egy másik emberre, és máris tudjuk, hogy szeretnénk-e barátkozni vele. A látszat persze megtévesztő lehet, hisz számtalan esetben csalódunk kellemeset vagy kellemetlent egy másik emberben. Az viszont fontos, hogy mi mi alapján ítélünk. Ez elég sok dolgot elárul rólunk. Itt van például ez a kép. Te melyik nőt választanád barátodnak?

A nők közül melyiket választanád a barátodnak?

Egyes kapcsolatok teljesen megváltoztathatják az életünket. Néha ismerjünk meg egy embert, és csak tudjuk, hogy számunkra különleges személy lesz. Mi okozza, hogy egyesek mágnesként vonzanak, mások pedig taszítanak, mielőtt egy szót is szólnának?

kep 2022 06 29 175838328

Azt mondják, hogy az embereket nem a megjelenésük alapján kell megítélni, és mindenki megérdemel egy második esélyt. Az viszont tény, hogy az, ahogyan kinézünk: a ruhánk, a frizuránk stb., sokat elárul életmódunkról és preferenciáinkról. Első pillantásra meg tudjuk ítélni, hogy egy adott személy felkelti-e rokonszenvünket vagy sem. De az, ahogy szeretjük az embereket, sokat elárul rólunk is. Nem hiszed?

Ez a pszichoteszt megmutatja, milyen ember vagy. Vess egy pillantást a képre, és válassz egyet a négy nő közül – azt, akit a legkedvesebbnek és legmenőbbnek találsz. Ne feledd – az első benyomás számít, ezért ne gondolkodj és ne elemezz.

kep 2022 07 26 085430443

Mit választottál?

#1. nő: Optimista vagy, aki képes élvezni az apró dolgokat. A szíved a kezedben van – szeretsz új barátokat szerezni, szereted az embereket és megbízol bennük. Az életben a szív vezérel, kedves és segítőkész vagy. De légy óvatos, mert mások ezt kihasználhatják.

#2 nő: Ha Ő lett szimpi, az azt jelenti, hogy ambiciózus, szorgalmas és határozott vagy. Tudod, mit akarsz az életben, és türelmesen követed a céljaidat. Nem szereted a tétlenséget, nem félsz a kemény munkától. Lendületes és magabiztos vagy, ami megfélemlítheti a körülötted lévőket.

#3. nő: Művészi lelked van, introvertált vagy, gazdag belső élettel. Szeretsz álmodozni, fantáziálni. Így menekülsz a problémák elől. Nem szereted a konfrontációt, és feladod, ha a harc azt jelenti, hogy kilépsz a komfortzónádból. Szereted egyedül tölteni az időt, de értékelni tudod az igaz barátságot is.

#4. nő: Pragmatikus vagy, és két lábbal állsz a földön. Józan ésszel hozod a döntéseket. Hiszel abban, hogy jobbá teheted a világot. Szeretsz tanulni és utazni. Tökéletesen boldogulsz az új helyzetben. Tökéletesen szervezett vagy, de légy óvatos – egyesek szerint hiányzik belőled a nyitottság és a spontaneitás.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!