2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebTi is emlékeztek még Krasznai Tündére, a 2013-as X-faktorból? Így néz ki...

Ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, a 2013-as X-faktorból? Így néz ki napjainkban!

-

Az X-faktor, egy tehetségkutató, ami minden évben megrendezésre kerül hazánkban és külföldön is egyaránt. Ilyenkor az ország izgatottan várja, az előválogatót, hogy hallja milyen emberek lépnek fel és mutatják meg tehetségüket. Ám akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem tehetségesek, mégis elmennek, hogy megmutassák mire képesek. Egyesekről már első ránézésre meg lehet mondani, hogyan fog énekelni, jól vagy rosszul.

Ez igaz volt Krasznai Tündére is, aki annak idején, 2013-ban tűnt fel az X-faktor előválogatójában, a lány remekül énekelt majd az élő showig menetelt. A zsűri különlegesnek tartotta a hangját és se perc alatt levette őket a lábukról. Ám, nem csak a négy tagú zsűrit, hanem a nézőket is megbabonázta. Nagyon gyorsan belopta magát a TV nézők szívébe is. A show alatti időszakban kiderült Tündéről egy-két olyan információ, mellyel valójában senki sem büszkélkedne. Ez a dolog a múltjához volt köthető.

Ugyan a tehetségkutatóban nem győzött, viszont rengeteg barátra tett szert és sok tapasztalatot gyűjtött össze. Mióta véget ért az X-faktor, nem igazán lehetett róla hallani. Nem volt információnk arról, hogy sikeres énekesnő lett-e avagy sem. Lehetséges volna, hogy egy másik szakirányba kamatoztatta egyéb tehetségét és abbahagyta az éneklést?Ezekre a kérdésekre nem tudjuk a választ, de találtunk Tündéről néhány újabb képet.

2014-ben részt vett a “Celeb vagyok ments ki innen” című valóságshowban. Ott rendszeresen szócsatáztak a “Jóban-Rosszban” című sorozat egyik sztárjával Szabó Zsófival. Mindössze 13 napot töltött a táborban, de amikor kiderült, hogy neki kell hazamennie hatalmas kő esett le a szívéről, mert az volt minden vágya, hogy végre hazamehessen. Az adás alatt is sok minden derült ki Tündéről és múltjáról.

2018 júliusában készült róla ez a kép, ahol egyértelműen boldognak tűnik.

Próba közben gyorsan lőttek róla egy képet.

Pontosan ilyen volt, mikor az X-faktorban próbált szerencsét.

Ezek is érdekelhetnek