2022 június 26 vasárnap
KezdőlapEmberekTitkos férfiszabályok, amelyekről a nőknek fogalma sincs - Most viszont megosztjuk velük...

Titkos férfiszabályok, amelyekről a nőknek fogalma sincs – Most viszont megosztjuk velük ezeket

-

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy léteznek alapvető férfiszabályok, amelyeket kivétel nélkül minden úriember betart. Ilyen például, hogy a buszon átadják helyüket a terhes nőknek vagy az időseknek, segítenek cipekedni a nagymamáknak és így tovább. Azonban, vannak olyan íratlan férfiszabályok is, amelyekről bizony soha senkinek nem beszélnek, ám valamilyen furcsa oknál fogva minden férfi egyformán követi azokat.

Egy kis kutatás eredményeképpen elmondhatjuk, hogy a férfiak érdekes íratlan szabályok szerint élik az életüket, ráadásul ezekről a hölgyeknek legtöbbször halvány fogalmuk sincs.

“Ha nem muszáj, lehetőség szerint ne használd a foglalt piszoár melletti piszoárt.”

“Nincs közben beszélgetés. Semmi nem lehet olyan sürgős, hogy ne bírja ki azt a néhány másodpercet, amíg mindketten befejezitek.”

“Egy pasi odaállt mellém a piszoárnál, lenézett, majd megdicsérte az órámat. Nagyon beteg volt, de igazából jól esett a bókja.”

“Ha valami tragikus történik a legjobb barátoddal, az első, amit mindenképpen meg kell tenned kell, hogy kitörlöd a böngésző előzményeit.”

“Legalább egy öltöny legyen a szekrényben, hogy legyen mit felvenni az esküvők, temetések, érettségik és egyéb különleges, illetve családi alkalmakra.”

“A csaj előtt mindig lazának kell látszani, még akkor is, ha az a pók átkozottul hatalmas és minket is halálra rémít.”

“Van egy szabály a pókokról és úgy összességében az összes bogárról. Ha először látjuk őket, akkor egyáltalán nem zavarnak. Ha van eszük, eltűnnek és örökre elfelejtjük egymást. Viszont, ha újra meglátjuk őket, akkor biztosan vége a játéknak: csak az egyikünk maradhat életben.”

“Ha egy haver meghív egy sörre, akkor véletlenül se add oda neki az árát. Majd legközelebb te fizetsz, ennyi az egész.”

“Más esküvőjén soha ne kérd meg egy lány kezét, nem illik.”

“Ha a haverod meghalna fekve nyomás közben, tegyél még több súlyt a rúdra, csak ezután értesítsd a rendőrséget, hogy menőbbnek tűnjön.”

“Ne kérj olyat a másiktól, amiből már csak egy van neki! Például rágó, cigi, sütemény.”

“A kopasz férfiak szeretik azzal tréfálni egymást, hogy “jó a fodrászod”. Ezt a nők nem értik, ugyanis ez olyan férfi dolog.”

“Soha ne randizz a legjobb haverod volt barátnőjével. Még akkor sem, ha mindketten azt állítják, hogy ez rendben van. Ne csináld, mert biztos, hogy a barátság rovására megy majd.”

“Ha nem nevetek rajtad, akkor nem is vagyunk igazi barátok.”

“Ha egy lány megadja a telefonszámát, ismételd el jó hangosan, méghozzá szándékosan eltévesztve az egyik számot. Amennyiben kijavít, akkor ő is érdeklődik irántad. Ha pedig nem, akkor csak le akar koptatni és a szám nagy valószínűséggel kamu.”

“Soha ne nyúlj hozzá egy ismeretlen gyerekhez, még abban az esetben se, ha látszólag a segítségedre van szüksége.”

“Ha nem élet-halál kérdése, akkor lehetőleg sose rúgd vagy üsd tökön az ellenfeled.”

“Mindig a pizzát fizető személyt illeti az utolsó szelet, ez a szokás és kész.”

“Soha ne hagyd, hogy egy lány salátát rendeljen magának a randevún, ugyanis később könnyes szemekkel nézi majd, ahogy te a finom steaket eszed.”

“Soha ne olvasd el a háztartási készülékek használati utasításait! Igyekezz saját magad kitalálni. Ez férfidolog. Nagy valószínűséggel egyetlen nő sem látott még férfit használati utasítást olvasni.”

“Ha két pasinak találkozik a tekintete a buszon vagy a vonaton, akkor mindössze egy másodpercetek van, hogy egyikőtök félrenézzen.”

“Még azelőtt vásárolj WC-pumpát, mielőtt még szükséged lenne rá!”

“Ha egy férfi megüti magát, akkor nyilvánvalóan fájdalmai vannak. Soha ne tegyél fel buta kérdéseket, inkább várj néhány percet, hogy az illető megértse, mi történt vele, csak azután kérdezd meg, hogy minden rendben van-e.”

“Ha mi, pasik azt mondjuk, hogy minden rendben, akkor az tényleg úgy is van.”

“Ha látod, hogy a haverod a feleségével vagy a családjával vásárol, ne menj oda hozzá tovább kínozni. Csak integess neki, bólints, és egyszerűen csak nyugtázd a világ számára is szemmel látható fájdalmát.”

“Szükségünk van a “férfias időtöltésre”. Ne kövess minket és ne kémkedj utánunk, csak hagyd, hogy jól érezzük magunkat a haverjainkkal.”

“Pontosan az előbbi volt az oka annak, hogy szakítottam a barátnőmmel. Csak játszani szerettem volna néha, nyugodtan a haverommal az egyik online videojátékkal anélkül, hogy valaki mindig ott állna a hátam mögött és figyelne. Ez nem olyan nagy kérés. De a lány nem értette meg, így nem maradt más választásom.”

Ezek is érdekelhetnek