2022 május 18 szerda
KezdőlapCelebTitkos információk, amiket nem tudtál Keanu Reevesről.

Titkos információk, amiket nem tudtál Keanu Reevesről.

-

Bizonyára mindenki látta a Mátrix című filmet, mely egy igazi ikonikus film Hollywood történelmében. A főszereplője nem mást, mint Keanu Reeves, aki ennek a filmnek köszönheti, hogy karrierje felfelé kezdett ívelni. Annak ellenére, hogy a filmvásznon egy kimért, hideg, komoly tekintetű fiú, a valóságban egyáltalán nem ilyen. A színész nagyon érzékeny ember, akinek őszinte és nyugodt viselkedése mindenkinek megtetszik, pontosan ezért szeretik nagyon sokan. Keanu nem nagyzol a sok-sok millióval, amit a filmjeinek hála megszerzett, ugyanis tömegközlekedéssel jár a hétköznapokban, vagy motorjával, amivel jó párszor bucskázott már.

Mai cikkünkben olyan információkat hoztunk el róla, amiket eddig nem tudtál a színészről.

1, Keanu Reeves gyerekként szeretett volna bekerülni a kanadai olimpiai csapatba, ám ez nem sikerült neki, ennek ellenére, szereti nézni az olimpiai játékokat a TV-ben.

2, Gyermekként rengeteget korcsolyázott, ennek a sportnak élt.

3, Keanu anyja, Patricia Taylor, jelmezeket varrt sztároknak, például Alice Cooper rockénekesnek.

4, Keanu belső sérüléseket szenvedett egy motor-baleset során. Törött borda és lép sérülés miatt egy hetet kellett kórházban töltenie.

5, Keanu 20 évesen eljött meghódítani Los Angeles-t, de nehéz volt hozzászoknia az új helyhez. Egy nap meglátott egy csapat jégkorong ruhába öltözött srácot egy benzinkútnál, és megkérdezte, elmehet-e velük játszani. A srácok bevették a csapatba és minden vasárnap játszottak vele 10 éven keresztül.

6, Kedvenc filmjei: Taxisofőr, Apokalipszis most, Mechanikus narancs, Bruno vándorlásai. Ha harcművészetekről szóló filmekről van szó akkor abszolút kedvence A Sárkány útja, Az ököl legendája és A sárkány árnyéka. Ha pedig fantasy, akkor nyertes nála a Páncélba zárt szellem.

7, Keanu megtartott néhány kelléket a filmjeiből ilyen volt például: Neo köpenye, egy öngyújtó és egy óra a Constantine, a démonvadászból, egy kabát a Otthonom, Idahoból.

8, Keanu első ügynöke túl egzotikusnak találta nevét, ezért első filmjeiben álneveket használtak neki, úgymint K. S. Reeves, Chuck Spadin és Norman Krives.

9, Chad Stahelski a John Wick filmek rendezője leültette őt és készítettek egy listát azokról a készségekről, melyek látványosnak tűnhetnek a képernyőn. Így került a John Wick 3-ba egy rész, mikor láthatjuk Keanut lovagolni.

10, Keanu Reeves filmfesztivált rendeztek idén Glasgow-ban, ami olyan jóra sikeredett, hogy 2020-ban is megrendezik.

11, Civil emberek, akiknek életét Keanu Reeves jobbá tette.

Amikor 12 éves voltam, Keanu Reeves plakátja lógott a szobámban. Az az időszak nehéz volt számomra: a szüleim elváltak, a ház légköre pedig nem volt túl bizalomgerjesztő. Miután hazajöttem a suliból bezárkóztam a szobámba és elmondtam a Keanu-s poszteremnek minden gondolatomat és bánatomat. Ő mindig türelmesen végighallgatott. Ezek a beszélgetések segített megőrizni a józanságomat – © Cow_Catcher / Reddit

Sok évvel ezelőtt mindketten ugyanazon a rendezvényen vettünk részt, ahol az állatokról beszéltünk. Megkérdezte, hogy vannak-e fényképeim kutyámról. Megmutattam neki. Úgy gondolom ő egy nagyon kedves ember. – © melanielynskey / Twitter

3 évvel ezelőtt Keanu Reevessel találkoztunk egy kávézóban. Nem voltunk biztosak benne, hogy tényleg őt látjuk ezért 5 percenként elmentünk mellette, hogy megbizonyosodjunk róla. Miután rájöttünk, hogy valóban ő az, Jessica barátnőm szeretett volna vele egy képet, ezért visszamentünk hozzá. Utólag biztos vagyok benne, hogy nagyon idegesítőek voltunk, de ő türelmes és kedves volt velünk. – © törölt felhasználó / Reddit

Jelmeztervező voltam a “John Wick” film forgatása alatt, és Keanu ruhájával is foglalkoztam. Egyik éjszaka kettesben maradtunk, és miután legyőztem a félelmeimet, elmondtam neki, mennyit jelent nekem az, hogy az ő jelmezein dolgozhatok. Őszintén megköszönte és megpuszilta az arcom. Nagyon kedves volt. © amae / Twitter

Keanu-val Ausztráliában találkoztam, amikor a Mátrixban szerepelt. Tudtam, ki ő, de amikor megkérdeztem, Keanu azt válaszolta, hogy ő egy zenész, aki még nem vált túl népszerűvé. Számomra aranyosnak tűnt a válasza. – © mangocurry / Reddit

Egy rákos megbetegedéssel küzdő lány kívánság teljesítette. Amikor találkoztak, Keanu a “Láncreakcióban” játszott, hosszasan elbeszélgettek vacsora közben, majd Keanu odaadta költőkönyvét, melyet ő maga is aláírt. – © LoftusCharlotte / Twitter

A képen látható srác egy olyan repülőn utazott, mely technikai okok miatt másik repülőtéren volt kénytelen leszállni. Az utasok természetesen nem voltak lelkesek ettől a helyzettől, ám amikor felfedezték, hogy a repülőn Keanu Reeves is ott van a hangulat azonnal jobb lett.

Ezek is érdekelhetnek