2022 június 27 hétfő
KezdőlapEmberekTitokzatos üzenet várta a lábtörlőn - Elvörösödött mikor elolvasta mi áll benne

Titokzatos üzenet várta a lábtörlőn – Elvörösödött mikor elolvasta mi áll benne

-

Mindenki tudja, hogy a szomszédokat nem lehet megválogatni. Ha találsz egy lakást egy szép környéken, ami egyébként jól frekventált helyen is van, sőt még az ára is elfogadható, akkor biztos, hogy nem gondolkodsz sokat kivedd/megvedd-e. Egy társasházban viszont számolni kell azzal, hogy gyakorlatilag, minden fel, le, át és kihallatszik, ami a szomszédokat bizony kényesen érintheti. Biztos te is jártál már úgy… legalábbis, ha panel vagy társasházban laksz, hogy valaki szólt mert túl hangos vagy. Nos, mai cikkünk főszereplőinek nem pont ezért szóltak, viszont annál inkább zavarban érezték magukat, mert megtudták, hogy mit is látnak pontosan a szembeszomszédaik minden egyes nap.

A 26 éves Sarah Yates és unokatestvére, Kay egy nap titokzatos levelet találtak lakásuk lábtörlőjén. Eleinte nem tudták, hogy ki küldhette nekik az üzenetet, de hamar rájöttek, hogy valamelyik szomszéd. Az ismeretlen lakó figyelmeztette a két fiatalt, hogy csináljanak valamit a fürdőszobájuk ablakával, ugyanis mikor fürdenek szó szerint mindent lehet látni. Ezt követően még két névtelen üzenetet kaptak, az egyikben az állt, hogy jó lenne ha beszereznének egy rolót a fürdőbe, a másikban pedig ez:

“Amikor zuhanyoztok mindent látok. Nem akartalak zavarba hozni titeket a kopogással.”

Nem értették, hogy mi lehet a baj a fürdőszoba ablakukkal, ugyanis mikor odaköltöztek megnézték mennyire lehet belátni. Igen ám, csak ők nem este, erős fénynél nézték meg a dolgokat, hanem nappal. Nappal csak körvonalakat lehet látni, de este, amikor felkapcsolják a lámpát, szó szerint mindent. Most csak azért érzik magukat kellemetlenül mert már egy éve laknak a lakásban, és úgy tűnik az év 365 napján “megörvendeztették” a szomszédokat.

Sarah Görögországban nyaralt, mikor Kay felhívta, hogy milyen élményben volt része. Az újságíróként dolgozó lány első gondolata az volt: “Istenem”

“Azt gondoltam, hogy a körvonalunkat látják, de azt nem, hogy mindent. Mikor beköltöztünk nagyon gyenge fények voltak beszerelve a fürdőbe, amit mi kicseréltünk erősebbekre. Nos, ez volt a baj. Olyan erős fény van, hogy este simán úgy bevilágítja a fürdőt, hogy mindent lehet látni. Több szomszéd lakása van szembe a fürdővel, ezért gyakorlatilag bárki írhatta a levelet.” – mondta Sarah.

Annak ellenére, hogy Sarah nagyon zavarban van a történtek miatt, úgy gondolja, hogy lehetett volna rosszabb is a helyzet. Hallott már olyan sztoriról, melyben a szomszédok hasonló üzenetet írtak, ám akkor arra kérték az ominózus illetőt, hogy redukálja a hangokat az éjszakai romantikázás közben. Abban az üzenetben a következő állt:

“Kérlek javítsd meg az ágyad. Nagyon vékonyak a falak ebben az épületben, és nem igazán szeretnénk hallani miközben koitálsz.”

Ti jártatok már így?

Ezek is érdekelhetnek