2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekTöbb milliót költött arra, hogy álomnőt varázsoljon magából - Az eredmény valóban...

Több milliót költött arra, hogy álomnőt varázsoljon magából – Az eredmény valóban minden képzeletet felülmúl

-

Sajnos az élet nem mindenkit áld meg tökéletes testtel és arccal. Persze itt közrejátszanak olyan dolgok is, mint a genetika, de egy szépen karbantartott frizura és ápolt arc is sokat tud nyomni a latban. Az általános iskolában rengeteg gyereket cikiztek és hecceltek, mert pattanásos a bőre, vagy épp szeplős, nem olyan vékony, mint a többi lány és még sorolhatnánk. Ahogy idősebbekké válnak egyre elégedetlenebbek a megjelenésükkel és tenni szeretnének annak érdekében, hogy szebbek, vonzóbbak legyenek. Az ilyen személyek nem félnek még kés alá feküdni sem, hogy elérjék céljaikat.

Pontosan ugyanez történt Céline Centinoval is, aki abszolút nem volt megelégedve magával. Hab a tortán, hogy éveken át fiúnak nézték rövid haja és formátlan alakja miatt.

A svájci származású fiatal 26 éves nő elmesélte, hogy mennyi pénzt költött eddig plasztikai beavatkozásokra. Orr és mellműtéten is átesett már, de ez nem volt elég és még többre vágyott. Olyan szinten meg akarta változtatni a külsejét, hogy soha többet ne emlékezzen régi, fiús megjelenésére.

A fent említett orr és mellműtéten kívül fenékimplantátumot rakatott be. A fiatal nőt jelenleg több, mint 448 ezer ember követi.

“Nagyon korán elhatároztam, hogy meg akarom változtatni a kinézetemet. Elégedetlen voltam önmagammal. Amikor a tükörbe néztem csúnyának éreztem magam, és legszívesebben elsírtam volna magam. A saját testem csapdájába estem.”

“Az iskolában nem voltak barátaim. Mindennap cikiztek és bántottak. Sokszor megkaptam, hogy fiúnak nézek ki vagy túl nagy az orrom. Emiatt nem is akartam iskolába járni. Mindig igyekeztem erős maradni és úgy viselkedni, mintha nem érdekelne a többi gyerek piszkálódása.”

Céline 19 éves kora óta félévente ajakfeltöltésre jár, hogy karban tartsa telt ajkait.

“Kedvenc kozmetikai kezelésem az ajakfeltöltés, mert szerint sokkal jobban áll a telt ajak. Ezenkívül az arcom különböző részeiben, például az államban, az állkapcsomban, és a szemem alatt is volt betöltve egy kis anyag. Ezek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását. Az injekciós kezelés ára 133 ezer és 1 millió forint között mozog.”

Céline-nek három munkahelye is van, hogy állni tudja a költségeket. A legelső beavatkozás során több, mint 1,5 millió forintnak megfelelő összeget költött, a másodiknál 1,8 milliót, az utolsónál, ami állítása szerint csak kiegészítő beavatkozás volt 2,3 millióba fájt.

Minden költséget Céline állt, nem is várta volna el mástól, hogy kifizesse ezt a sok pénzt.

“Rengeteget spóroltam, korábban soha nem jártam sehova és minden fillért elraktam. Nem vettem ruhákat, és csak a legeslegszükségesebb dolgokat vettem meg.”

“Eleinte fodrászként dolgoztam, amivel nem kerestem túl sok pénzt. Most csak a kinézetem miatt keresek sok pénzt. Az egyetlen dolog, amit szeretek magamon a szemem.”

Céline a jövőben azt tervezi, hogy még több műtéten esik át, hogy még szebbnek és vonzóbbnak tartsa magát.

“Terveim között szerepel, hogy egy kicsit visszavetetek a kebleim méretéből és természetesebbre csináltatom. Persze majd csak később kerítek erre sort, mert most élvezem, hogy boldog vagyok a testemben…végre először.”

Sokakat ledöbbent, hogy a fiatal szépség 7 éve szingli. Állítása szerint ez amiatt van, mert a férfiak inkább csak a testéért kedvelik őt.

“Azt hiszem a megjelenésem az, amit a férfiak kedvelnek – sok bókot kapok. A külsőm miatt egyfajta tárgyként tekintenek rám, de amikor jobban megismernek, rájönnek, hogy több vagyok egy vonzó testnél.”

A lány barátai és családja is megerősítette, hogy annak ellenére, hogy megjelenése teljesen megváltozott, belül ugyanaz a kedves, aranyos lány, aki régen volt, csak több önbizalommal.

Családja akkor boldog, ha Céline is az.

Ha még több képre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el Instagram oldalára.

Ezek is érdekelhetnek