2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségTöbb mint 23 milliót költött arra, hogy "tökéletes" legyen. Nem fogjátok elhinni,...

Több mint 23 milliót költött arra, hogy “tökéletes” legyen. Nem fogjátok elhinni, hogy nézett ki korábban

-

A plasztikai sebészet egy hasznos dolog lehet, ha egy személy veleszületett rendellenességgel küzd, vagy megpróbál felépülni egy nehéz időszakból. Az utóbbi időben azonban egyre többen fekszenek kés alá a szépségük javítása érdekében. Sajnos ez nem mindig sikerül. Az interneten tömegével vannak olyan emberek, akik a végsőkig átalakultak és úgy gondolják, hogy nagyon csinosak. Fulvia Pellegrino is így vélekedik magáról.

Fulvia két testvér társaságában nőtt fel és egy vallásos apa nevelte őket, aki ráadásul lelkész is volt.

Sajnos már tizenévesen is azt érezte, hogy más minta a többiek. Fulvia Fulvio néven született és titokban arról álmodozott, hogy nő lesz.

Félt attól, hogy a családja mit fog gondolni ezért erősen titkolta a valódi énjét. Minden férfi szokásnak eleget tett. Vadászott, autózott és italozott.

24 éves korában találkozott egy orvossal Marisa-val. Volt esküvő, meg nyilatkozatok, de titkon továbbra is melegklubokba járt és női ruhákba öltözött.

Kifestette magát, amikor senki nem volt otthon. Mindent megtett, hogy megőrizze kettős életét.

16 évnyi titkolózás után merész lépést tett. Rájött, hogy el kell mondania az igazat a feleségének. Fulvio bevallotta, hogy nemet akar váltani, de Marisa még így sem akarta elhagyni. Úgy döntött, hogy támogatni fogja őt. Eltartott egy ideig és pszichológus segítségére is szükség volt, de végül együtt maradtak.

Sajnos csak a felesége maradt mellette. Fulvio egész családja hátat fordított a fiúnak. Ettől azonban nem gondolta meg magát. Pont ellenkezőleg. Eladta minden vagyonát, hogy finanszírozni tudja a műtéteket. Az apa ekkor már zártosztályra akarta küldeni a fiát.

Fulvio megváltoztatta a nevét, hogy titokzatos alakként éljen tovább. Mellműtétek, zsírleszívások, orrműtét és 150 injekció kellett, hogy megnagyobbítsa az ajkait és az arcát. A célja az volt, hogy úgy nézzen ki, mint egy felnőttfilmes sztár.

Persze, mindez anyagi összeomláshoz vezetett. 23 millió forintnyi összeget tapsolt el magára. Ettől azonban nem tisztelték jobban az emberek. Inkább kibeszélték a háta mögött. Még az apja temetésén sem jelent meg, mert a családja azt gondolta róla, hogy valamiféle örömlány.

Marisa mellette maradt, de inkább csak mint nővérek élnek együtt. A nő nem érez vonzódást a férje iránt így, hogy nővé operáltatta magát. Ráadásul a hormonkezelések miatt Fulvio libidója jelentősen csökkent.

A pénzügyeket Marisa intézi. Nem bízik Fulvio-ban mert fél, hogy minden fillért műtétekre költene. A család minden pénzét elvesztette. Szerintetek boldogok?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek