2022 augusztus 16 kedd
KezdőlapEmberekTöbb mint egy méter hosszú lábaival lett az Instagram sztárja ez a...

Több mint egy méter hosszú lábaival lett az Instagram sztárja ez a nő – íme a képek

-

A legtöbb ember nagyon is vágyik arra, hogy tökéletes és szép legyen, hogy mindig a legjobb formáját hozza, hogy mindig makulátlannak és gyönyörűnek lássák más emberek és ez elégedettséggel töltse el a lelkét. Nos ez egy álom, hiszen ilyen nincs, mert bizony lesznek olyan emberek, akiknek sehogy sem leszel elég jó, nem leszel elég szép, nem leszel tökéletes, de ez így van jól. A legfontosabb, hogy te fogadd el saját magad, és a közvetlen közeledben élők is úgy szeressenek téged, ahogy vagy.

Cikkünk főszereplője sem tudott mit tenni, holott ő világ életében tisztában volt azzal, hogy nem szép és azt is elmondta miért érezte így.

Már gyerekként tudta, hogy nincsenek olyan adottságai, ami miatt őt szépnek tartanák, erre pedig rátett egy lapáttal indokolatlanul is hosszú lába. Sokáig bántották azért, mert több, mint egy méter hosszú lábai vannak és olyan gúnyneveket aggattak rá, mint gólyaláb és társai.

Azóta viszont valami megváltozott, ugyanis észrevette, hogy egyre többen kezdik el követni az Instagramon, sőt bókokat is kap, hogy mennyire szép és különleges. Mennyire furcsa az élet, hogy Ia Ostergren gyerekként rengeteget szenvedett a szóbeli bántalmazásoktól, és szégyellni kezdte adottságát, holott fel kellett volna rá néznie. Annyira megbántották a lelki világát, hogy egy időre még depresszióba is esett.

A svéd származású anyuka, ma már egyáltalán nem rejti el egyedi lábait, hanem pont, hogy kiemeli és reklámozza. Rengeteget edz, hogy formában tartsa, s egy olyan szigorú étrendet követ, aminek segítségével meg tudja tartani gyönyörű modell alakját. Ia heti szinten két kiló húst eszik, a többi pedig mind friss zöldség és gyümölcs.

Elhoztunk néhány képet róla, amivel bemutatjuk, hogy milyen különleges és szokatlan megjelenése van, amit tényleg nem elrejteni, hanem megmutatni kell:

A karácsonykor feltöltött képe vált ismertté, amit gyakorlatilag az egész interneten megosztottak már, hiszen nem mindennap találkozik az ember, ilyen hosszú lábú hölggyel. Kiderült, hogy lábai 101 centiméteresek, amiért ma már rengetegen vannak oda és vissza.

Ha magassarkút vesz fel, akkor még magasabbnak, még hosszabb lábúnak tűnik, de most már egyáltalán nem szégyelli.

Azért bevallotta, hogy egy kicsit nehéz neki nadrágot venni, mert a legtöbb rövid neki. Viszont szerintünk akár rövidebb, akár hosszabb ez a fekete bőr nadrág csak a tökéletességeit emeli ki.

Annyira komolyan veszi az edzéseket, hogy Instagram oldalának java része ilyen képekből áll. Persze egy csomó olyan is van, amin kifejezetten a lábán van a hangsúly.

Ti mit gondoltok, szerintetek sem kell őket elrejteni?

Ezek is érdekelhetnek