2022 december 8 csütörtök
KezdőlapTörténetekTöbben támadták az anyát, aki megmutatta mit tett gyermekei uzsonnás dobozába a...

Többen támadták az anyát, aki megmutatta mit tett gyermekei uzsonnás dobozába a szünidőben

-

A 27 éves anya Shanonn James közösségi oldalán tette közzé, mit csomagolt gyerekeinek a nyári szünet egy-egy napjára. A nő “túlélő készletnek” nevezte a kis dobozkákat. A The Sun oldalán megjelent történetből megtudjuk, hogy gyermekei imádják a nassolnivalókat.

Ötlete azonban nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna. Azt gondolta, ő megmenekülhet a gyerekek nyaggatásától, míg fiai a nyolcéves Kalem és a három éves Theo pedig be tudja osztani a doboz tartalmát.

Amíg egyesek az ételnek nevezett nasik minőségét bírálták, addig mások azt is hozzátették, hogy nem szabadna, hogy a kicsik maguk döntsék el, hogy mit és mikor egyenek.

Az eredeti üzenet szerint Shanonn azt mondta, hogy ez egy hathetes nyári túlélő csomag. Ez valóban igaz lehetne, ha a snack dobozba tápláló ételek, esetleg gyümölcsök kerültek volna bele. Elmondása szerint, a gyerekek öt percenként nyaggatták őt valamilyen harapnivalóért vagy üdítőért, ezért ezzel az ötletével nemcsak a gyerekeknek akart örömet okozni, hanem könnyíteni szeretett volna saját maga munkáján. Arra azonban nem számított, hogy negatív visszhangja lesz a dolognak, arra pedig végképp nem, hogy “lelustázzák” őt. Pedig nyilvánvaló lehetett volna számára, hogy a sajt, a keksz és az édesség nem megfelelő táplálék egy felnőtt számára sem, nem hogy két fejlődésben lévő szervezetnek. A nő kiborult a rosszalló kommenteken, amelyekből nem keveset olvashatott közösségi oldalán.

“Megpróbáltam segíteni, nem számítottam arra, hogy egyszerűen lusta szülőnek neveznek emiatt” – mondta a nő, aki kiemelte, hogy azért nem tett gyümölcsöt a dobozokba, mert azt bármikor ehetnek fiai.

Nagy meglepetésre a nő kapott olyan megjegyzéseket is, amelyek arról tanúskodnak, hogy ötlete elnyerte egyes szülők tetszését. Sőt, azt írták Shanonnak, hogy ők is kipróbálják, és ha beválik, rendszeresítik otthonukban a “túlélő készletet”.

Ezek is érdekelhetnek