2022 június 27 hétfő
KezdőlapTech & TudományTömegesen osztják meg az anyuka által feltöltött fotót, mely egy játszótéri tragédia...

Tömegesen osztják meg az anyuka által feltöltött fotót, mely egy játszótéri tragédia pillanatában készült. Ezt minden szülőnek látnia kell

-

Egy háromgyermekes édesanya, így figyelmezteti a többi szülőt arra, hogy ne csúszdázzon együtt a gyermekével. Sajnos az ő esetében tragikusan végződött a dolog.

2015 szeptemberében Heather Clare elvitte a 12 hónapos ikreit, Meadow-ot és Matthew-t a New York-i Huntington-i Heckscher Parkba, hogy együtt töltsenek egy napot a játszótéren. Egy gyerek számára ez a legjobb program a világon. A játszótér. Csúszdák, mászókák, homokozó. Kell más?

Claire a gyerekeivel együtt csúszott le a csúszdán. Így akarta óvni őket, hogy nehogy megüssék magukat, illetve a picik is jobban élvezték a dolgot az édesanyjuk ölében.

“Ölembe vettem Meadow-t és elkezdtük lecsúszni. Félúton vettem észre, hogy a lába közém és a csúszda közé ékelődött. Próbáltam valahogy megállni, de nem sikerült. A férjem pontosan ebben a pillanatban fotózott, és így megörökítette a tragédiát.”

A szülők tömegesen kezdték megosztani a fotót.

Sajnos a képen minden jól látható. A kis Meadow lába beakadt a csúszdán. A kép készülte után egy másodperccel, borzasztóan sírni kezdett.

“Mire leértünk, már annyira sírt, hogy azt szavakkal leírni nem lehetett. A legszomorúbb az egészben, hogy a sérülés csak három nappal azután történt, hogy a lányom elkezdett járni. Borzasztó volt, főleg úgy, hogy éreztem, ez az én hibám.”

Azonnal a sürgősségi osztályra mentek, ahol az orvosok megállapították, hogy a kislány több helyen is eltörte a lábát. Mivel csak egy éves volt, majdnem 4 hétig kellett gipszet hordania. A kórházi orvosok elismerték, hogy ez nem egy ritka eset. Többször is előfordult már hasonló.

Az Amerikai Gyermekgyógyászati ​​Akadémia 2017-es tanulmánya szerint 2002 és 2015 között több mint 350 ezer 6 év alatti gyermek sérült meg az Egyesült Államokban található csúszdákon. Az pedig egy szép szám…

A szülők aggódtak, hogy gyermekük lábának növekedésében kárt tesz ez a baleset. Azóta eltelt három év és a kicsi rendesen fejlődött. Aggodalomra már nincs ok.

“Sok anyával beszéltem. Sokan közülük nem tudják, hogy ez mennyire veszélyes. Azért tettem közzé ezt a fotót a Facebookon, hogy ők is lássák, így kevesebb gyermek sérül meg.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek