2022 november 27 vasárnap
KezdőlapCelebTóth Gabi bejegyzése komment cunamit indított el a közösségi oldalon - "A...

Tóth Gabi bejegyzése komment cunamit indított el a közösségi oldalon – “A mi munkánk egy nap alatt szűnt meg”

-

A tegnapi nap folyamán a kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki, ami elég komoly megszorításokat foglalt magába. A felsőoktatási intézményekben, egyetemeken elrendelték a tavaszi szünetet és határozatlan ideig zárva is tartják kapuikat, mivel a legtöbb külföldi ezekben az intézményekben fordul meg és redukálni szeretnék a koronavírus fertőzés terjedését. A többi közoktatási intézmény, illetve óvodák és bölcsődék saját döntésük szerint járnak el. Ha úgy gondolják bezárnak az szívük joga.

Viszont még egy szektort érint a korlátozás és ez nem más, mint a szórakoztatóipar. A 100 főt meghaladó beltéri és az 500 főt meghaladó kültéri rendezvényeket ugyanis törölték, s a kormány által elrendelt szabályt minden ilyen jellegű létesítménynek be kell tartatnia, ha törik, ha szakad! Sokan nem gondolnak bele, hogy a legtöbb Magyarországon élő celeb a rendezvényekből, fellépésekből él, ebből van jövedelme, ebből veszi azt a kenyeret, amit később az asztalra tesz és a többi. Ők is ugyanolyan emberek, mint akik szolgáltatásokkal, vendéglátással, turisztikával, kézművességgel, rendezvényszervezéssel foglalkoznak.

Tóth Gabi nem bírta tovább magában tartani mit gondol ezzel kapcsolatban. Tény, hogy rengetegen azt gondolják, hogy a celebek bizony arany életet élnek, csak úgy mint a hollywoodi hírességek de ez nem így van.

Azok az emberek, akik cégeken belül dolgoznak és ameddig a cég elbírja ezt a helyzetet lesz jövedelmük, de az énekeseknek, színészeknek, színházi alkalmazottaknak, vendéglátósoknak, szolgáltatást nyújtóknak…stb nem lesz, hisz mire fel?! Ők azért kapják a pénzüket, hogy a nézőket szórakoztassák, hogy szép körmöket, hajat, arcot egyebet varázsoljanak a vendégeknek, hogy kiszolgálják őket az éttermekben és még sorolhatnánk.

Az immár Krausz-Tóth Gabriella nevet viselő egy gyermekes édesanya nagyon korrekt bejegyzést fogalmazott meg a Facebookon, ami alá komment cunami érkezett. Celeb fizetés ide vagy oda ez súlyosan megnehezíti az ő életüket is.

Elhoztuk a teljes bejegyzést, hogy lássátok miről is van szó:

“Kedves emberek! Sokan azt gondolják, hogy nekünk milyen könnyű mert ismertek vagyunk ,tele vagyunk emiatt “lóvéval”és mi megtehetünk bármit mert tuti félre van téve sokmilla a számlánkon! Ez a legnagyobb tévhit amit rólunk hisznek! A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg és ki tudja mikor fogunk újra pénzt keresni! Azért mert sok celeb azt a látszatot mutatja, hogy mennyire tehetősek, amellett hogy egy lufi az egész és nem valós kép, mindenkit megbélyegeznek ezáltal!emiatt hiszitek sokan azt rólunk , hogy milyen tehetősek vagyunk! Nekünk a rendezvények a munkahelyünk és sajnos szezonális ami azt jelenti, hogy semmi fix havi bevételünk nincs! Amennyit tudsz dolgozni , annyit kapsz.. tehát kérem most minden ilyen rosszízű “nekem/nekünk milyen könnyű “kommentet mellőzni mert nem sajnáltatásból írom ezeket a sorokat hanem őszintén vállalva, hogy rohadt nagy szarban vagyunk mi is akiknek nem tudni meddig nem lesz munkánk! Ettől függetlenül is gondolom azt, hogy ha a szerencséseknek akiknek megmaradt a munkája és bemegy dolgozni,ne adj isten megbetegszik akkor utána nagyon nagyon hosszú ideig nem fog tudni dolgozni ami nagyobb veszteség mintha az ember otthon próbál maradni 2 hetet! Vigyázzunk egymásra mert mindnyájunknak fontos dolgozni ahhoz, hogy az életünk tovább mehessen betegség nélkül!”

Ti mit gondoltok, a gazdaságot milyen mértékben fogja ez a járvány sújtani?

Ezek is érdekelhetnek