2023 március 21 kedd
KezdőlapEmberekTragédia! - A 11 éves fiú a harmadik emeletről vetette magát a...

Tragédia! – A 11 éves fiú a harmadik emeletről vetette magát a mélybe

-

Mi késztet egy tinédzser fiút arra, hogy ezt tegye? A vélemények megoszlanak, hogy gyávaságról vagy bátorságról van-e szó ilyen esetben, a legnagyobb baj mégis az, hogy egyáltalán el kell gondolkodnunk ezen. Nincs az az ok, ami miatt egy életerős, fiatal embernek így kellene döntenie. Nem ez az első eset, hogy egy iskolás határozza el magát és saját kezűleg vet véget életének.

Egy tizenegy éves fiatalember ugrott ki a harmadik emeletről, egy varsói tömbházban. Bár több, mint egy éve történt a tragédia, nemrég derült fény arra, miért történt mindez. A fiú rokonai most is magukat okolják és állandóan azt kérdezik maguktól, hogy megakadályozhatták volna-e, hogy szerettük így döntsön.

11 latek wyskoczyl z balkonu 3 768x402 1
Tragédia! - A 11 éves fiú a harmadik emeletről vetette magát a mélybe

A Krzysztof nevű fiú a Nr. Általános Iskolába járt. A tragédia 2019. november 21-én délután három óra körül történt, miután a gyermek hazatért az iskolából. Krzysztof egyedül volt a lakásban, sem édesanyja, sem pedig édesapja nem tartózkodott otthon. Nem sokkal iskolából való hazatérése után kiugrott a harmadik emeleti lakás ablakán. A szomszédok értesítették a rendőrséget és a mentőket.

A hatóságok az ügyben nyomozást rendeltek el.

trauma policjanta z konina 0 662x346 1
Tragédia! - A 11 éves fiú a harmadik emeletről vetette magát a mélybe

A tizenegy éves fiú nem halt meg azonnal, de olyan sérülésekkel szállították kórházba, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. Még aznap este elhunyt. A rendőrség a kiérkezés után tájékoztatta a szülőket és bementek a lakásba is, de nem találtak semmit.

11 latek wyskoczyl z balkonu 2 662x372 1
Tragédia! - A 11 éves fiú a harmadik emeletről vetette magát a mélybe

Mindez egy rossz osztályzat miatt történt?

A helyi napilap szerint a fiú édesanyja a tragédia másnapján azt üzente minden szülőnek, hogy Krzys egy tanárral történt konfliktus után halt meg. A fiú kapott egy rossz osztályzatot és nem tudott megbirkózni az őt ért kudarccal. Ez vezetett ahhoz, hogy meghozza élete legrosszabb és egyben utolsó döntését.

A pszichológusok véleménye szerint a fiú már korábban is emlegethette, hogy nem akar élni, de nyilván senki nem vette komolyan, hiszen csak egy gyerek. Éppen ezért már túl késő volt cselekedni. Ha a szülők vagy a tanárok időben beszéltek volna vele, akkor elkerülhető lett volna a tragédia.

Ezek is érdekelhetnek