2022 november 28 hétfő
KezdőlapHírekTragédia! - Megfulladt egy 4 hónapos baba, mert a család kutyája ráfeküdt

Tragédia! – Megfulladt egy 4 hónapos baba, mert a család kutyája ráfeküdt

-

Szörnyű tragédia történt szilveszter napján a kora esti órákban. Egy zokogó férfi hívta fel a mentőket, mivel kislánya nem lélegzett. A négy hónapos babát kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Az eset Ohio államban történt és a rendelkezésre álló információk szerint a család kutyája okozta a csecsemő halálát. Az állat ráült a kislányra, aki emiatt nem jutott levegőhöz és megfulladt. A nyomozás még folyik, ugyanis azt nem közölték, hogy a kutya más módon is megtámadta-e gyermeket vagy sem.

Az édesapa vigyázott kislányára, amikor a tragédia bekövetkezett. Ám a férfi elaludt, ezért nem tudni, hogy a kutya mennyi ideig ült a babán.

Az édesapa délután elszunyókált, akkor következett be a legrosszabb. A család kutyája ráfeküdt a gyermekre, az apa pedig már csak akkor ébredt fel, amikor négy hónapos babája már eszméletlen állapotban volt.

Az ohiói Daytonban történt tragédia miatt a rendőrség nyomozást rendelt el, de egyelőre senkit nem tartóztattak le. A kislány halálának okát még vizsgálják, a boncolási eredményekre még várni kell.

Ezek is érdekelhetnek