2023 február 8 szerda
KezdőlapEgészségTragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második...

Tragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második gyermekét…

-

Két autó ütközött frontálisan Miskolc és Szerencs között. Öt ember életét követelte a tragédia.

Egy megyaszói családanya elvesztette férjét és kamasz lányát, majd órákkal később császármetszéssel világra hozta második gyermekét. Mónika, az anya, a szülészeten értesült a tragédiáról miszerint családja és velük utazó két barátjuk is súlyos autóbalesetet szenvedett.

Egy 46 éves szerencsi sofőr, túllépve a megengedett sebességet átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő autóval, amelyben négyen utaztak. A balesetben mind az öt ember életét vesztette.

kep 2022 09 08 080532656
Tragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második gyermekét...

Attila és Mónika nagyon várta már a második, közös gyermekük születését. A 13 éves Noémi is hetek óta lázban égett, hogy kistestvére születik.

A családanya már napok óta a szülészeten tartózkodott. Hitvese és gyermeke a család két barátjával együtt Miskolc közelében autózott, és egy sofőr beléjük szaladt az autójával. A balesetben mindenki meghalt.

kep 2022 09 08 081059995
Tragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második gyermekét...

Attila unokatestvére, János megtörten nyilatkozott a Borsnak:

Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján. Állványozó vállalkozóként 20 embernek biztosított megélhetést, és pont a közelmúltban vett egy új házat a család bővülése miatt. 12 millió volt a vételár, de a felújításra is ráköltött még 8-at

Mónikának el kellett mondani a tragédiát még a szülés előtt, hiszen várta a szeretteit a kórházba. Nem lehetett előle eltitkolni.

kep 2022 09 08 081125919
Tragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második gyermekét...

“Attila várandós felesége a miskolci kórházban feküdt, amikor letarolták őket az úton. Minden nap mentek hozzá látogatni, most is ott lehettek előtte. Azóta szegény már megszült, megcsászározták, még a babáról is küldött képet. Elmesélte, hogy hajnali háromkor a rendőrök őt értesítették telefonon a történtekről, a kislányát pedig hajnalban, fél hétkor hozta a világra. Most be van nyugtatózva, még fel sem fogta, hogy nem lesz kikhez hazajönnie, de még mi sem”

Ezek is érdekelhetnek