Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapEgészségTragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második...

Tragédia Miskolcon. Az egész családját elvesztette az anyuka, miközben világra hozta második gyermekét…

-

Két autó ütközött frontálisan Miskolc és Szerencs között. Öt ember életét követelte a tragédia.

Egy megyaszói családanya elvesztette férjét és kamasz lányát, majd órákkal később császármetszéssel világra hozta második gyermekét. Mónika, az anya, a szülészeten értesült a tragédiáról miszerint családja és velük utazó két barátjuk is súlyos autóbalesetet szenvedett.

Egy 46 éves szerencsi sofőr, túllépve a megengedett sebességet átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő autóval, amelyben négyen utaztak. A balesetben mind az öt ember életét vesztette.

kep 2022 09 08 080532656

Attila és Mónika nagyon várta már a második, közös gyermekük születését. A 13 éves Noémi is hetek óta lázban égett, hogy kistestvére születik.

A családanya már napok óta a szülészeten tartózkodott. Hitvese és gyermeke a család két barátjával együtt Miskolc közelében autózott, és egy sofőr beléjük szaladt az autójával. A balesetben mindenki meghalt.

kep 2022 09 08 081059995

Attila unokatestvére, János megtörten nyilatkozott a Borsnak:

Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján. Állványozó vállalkozóként 20 embernek biztosított megélhetést, és pont a közelmúltban vett egy új házat a család bővülése miatt. 12 millió volt a vételár, de a felújításra is ráköltött még 8-at

Mónikának el kellett mondani a tragédiát még a szülés előtt, hiszen várta a szeretteit a kórházba. Nem lehetett előle eltitkolni.

kep 2022 09 08 081125919

“Attila várandós felesége a miskolci kórházban feküdt, amikor letarolták őket az úton. Minden nap mentek hozzá látogatni, most is ott lehettek előtte. Azóta szegény már megszült, megcsászározták, még a babáról is küldött képet. Elmesélte, hogy hajnali háromkor a rendőrök őt értesítették telefonon a történtekről, a kislányát pedig hajnalban, fél hétkor hozta a világra. Most be van nyugtatózva, még fel sem fogta, hogy nem lesz kikhez hazajönnie, de még mi sem”