2023 március 21 kedd
KezdőlapTörténetekTragédia vetett végett a nászútnak - az ifjú férj a tengerbe fulladt

Tragédia vetett végett a nászútnak – az ifjú férj a tengerbe fulladt

-

A 22 éves házaspár Floridába utazott a mézeshetekre. Dalton és felesége, Cheyenne mindössze harmadik napjukat töltötték a nászútjukon, mikor strandolni indultak, de sajnos ezzel az egész nyaralásuk véget ért.

fullad2

A férfi először úszott a tengerben, amikor egy hatalmas hullám maga alá temette és elnyelte őt. Dalton lelki pásztornak készült, de már válhatott azzá.

A rendőrség jelentése szerint, mivel a férj először úszott a tengerben, a hullámoktól pánikba esett, ez okozta a tragikus balesetet. Cheyenne azt mondta a rendőröknek, látta, hogy férje pánikba esett, de ő sajnos nem tudott segíteni rajta, több, mint egy percig volt a víz alatt.

fullad1

Egy vízimentő hamarosan a segítségére sietett, kihúzta a férfit a partra, majd megpróbálta újraéleszteni. A mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, de röviddel a kórházba szállítás után szívmegállást állapítottak meg Daltonnál.

Az összetört feleség közösségi oldalán tette közzé a szörnyű hírt, amely mellé egy férjével készített szelfit is posztolt. Azt írta, hogy három napnyi boldogság után, rémálommá vált minden. Soha nem gondolta volna, hogy ilyen hamar megözvegyül.

fullad

„Sokan már tudjátok, de a legtöbben nem; ezért a család és én úgy döntöttünk, hogy a szörnyű híreket itt, Facebookon tesszük közzé, noha nem ez a legmegfelelőbb hely és nem is szívesen beszélek róla.”Tegnap délután, mikor a strandon voltunk, az Úr úgy döntött, hogy elhívja az én férjemet, Daltont, hogy menjen haza őhozzá. Nagyon sok félelem és bizonytalanság van most bennem.” „Nagyon szeretlek, Dalton Cottrell” – írta a gyászoló özvegy.

Ezek is érdekelhetnek