2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebTragédiával végződött az instagram-fotó

Tragédiával végződött az instagram-fotó

-

Az influenszer halála sokkolta a rajongóit. “Munka” közben érte a vég a nőt, aki éveken keresztül extrém fotók készítésére specializálódott. A rajongóit ledöbbentette a hír.

A lány a tűzzel játszott

Elképesztő divat manapság az “influenszerkedés”. Dunát lehetne rekeszteni azok számával, akik hivatásukként azt választották, hogy fotókkal, videókkal árasztják el az internetet és így próbálnak karriert építeni. A pucérkodás, drága autók és csinibabák már megunt témák. Valami extrém kell.

Nem csoda, hogy több influenszer is elveti a sulykot annak érdekében, hogy követőket és forgalmat generáljon a profilján.

A 32 éves Sophia Cheung is ezt az utat választotta. Fantasztikus fotókat csinált. Ezzel egy szép kis követőszámot generált magának. Látta azonban, hogy ez még kevés. Cheung minden szabad pillanatában kirándulni ment a hegyekbe és egyéb festői szépségű tájakra.

Sajnos a tökéletes fotó kattintását megszakította egy baleset. A lány egy hongkongi vízesés közelében akart fotózkodni, de megcsúszott és a mélybe zuhant.

Sophia Cheung utolsó bejegyzése az alábbi volt. Egy szörfdeszkával pózolt az óceán szélén.

“Jobb napok jönnek. Szombatnak és vasárnapnak hívják”

Senki sem gondolta volna, hogy hamarosan örökre véget ér az instagrammer kalandja. A lány a Hongkong melletti Qing Dai-vízeséshez ment. Nagyon népszerű hely a mesés naplementék miatt. Délután 5 körül úgy döntött, hogy csinál egy szelfit a vízesés szélén. A 32 éves lány elvesztette az egyensúlyát és leesett.

5 métert zuhant. A helyszínen lévő barátai azonnal segítséget kértek. A mentők hamar kiértek és helikopterrel szállították kórházba a sérültet. Az orvosok azonban már nem tudtak segíteni rajta.

A szerencsétlenül járt lány utolsó bejegyzése alatt záporoztak a kommentek. A rajongókat letaglózta a halála. Legyen ez az esemény mindenki számára egy figyelmeztetés arra, hogy tudni kell hol a határ. Nem kell mindent bevállalni a hírnévért.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek