2023 június 10 szombat
KezdőlapEmberekTudd meg, milyen anya vagy a csillagjegyed szerint. Asztrológia csak anyukáknak...

Tudd meg, milyen anya vagy a csillagjegyed szerint. Asztrológia csak anyukáknak…

-

Mit gondolsz? Milyen anyuka vagy a csillagjegyed szerint?

VÍZÖNTŐ

Az anyukák asztrológiája szerint a Vízöntőket nyitottság és fiatalosság jellemzi. Nyitottságuk és megértésük miatt csodálatos anyák. Bár naprakészek az uralkodó trendekkel, és egyenrangú félként kezelik gyermeküket, gyakran szabnak határokat, amelyeket nem lehet átlépni.

HALAK

Azt mondják, hogy a halaknak aranyból van a szívük, és a természet táplálja őket. Ennek a jegynek az anyukái minden áron védik gyermekeiket, és a körülményektől függetlenül feltétel nélküli szeretetet adnak nekik. Előfordul azonban, hogy az anyahal passzív-agresszív hozzáállást tanusít, mert nem mindig kommunikál közvetlenül.

KOS

Elmondható, hogy egy Kos jegyű anyuka nagyon erős és független természet. Természetesen törődnek a gyerekeikkel, de nem mondanak le a személyes vágyaikról sem. Igyekeznek jobb hellyé tenni a világot a gyerekek számára, és tudják, milyen fontos időt tölteni velük. Időnként túl érzelmesek lehetnek.

BIKA

A bikák stabilitásukról és kiszámíthatóságukról ismertek. Megvan a rutinjuk, így a gyerekek pontosan tudják, mire számíthatnak egy adott helyzetben. Mindig készek segíteni a gyermeknek, biztonságérzetet nyújtani számára. Másrészt kicsit makacsok és néha túl engedékenyek.

IKREK

Anya-iker tele van fiatalos energiával. Gyerekként érzékeli a világot, minden lenyűgözi, kíváncsian és csodálkozva viszonyul hozzá. A legprogresszívebb anyukák! Megtalálják a legújabb trendeket, és ösztönzik a gyermeket saját szenvedélyük és kreativitásuk fejlesztésére. Előfordul azonban, hogy következetlenek, ami összezavarja a gyermeket.

RÁK

Erős anyai ösztönükről ismertek. Teljesen oda vannak a gyerekeikért, és tudják, milyen fontos a szeretet kimutatása. Néha félénkek, de igyekeznek a legjobbat nyújtani. A család a legfontosabb számukra, de néha túl érzelmesek lehetnek.

OROSZLÁN

Bár az anyaoroszlánra azonnal eszünkbe jutnak bizonyos asszociációk, érdemes hozzátenni, hogy mindenhez humorral közelít. Mindig aktívak és szívesen bekapcsolódnak gyermekeik életébe. Néha túl drámaiak.

SZŰZ

A szüzek stabilitást biztosítanak az otthonban. Biztonságban érzik magukat minden háztartásban. Komolyan veszik családi kötelezettségeiket, és kiemelt figyelmet fordítanak egészségükre. Az anyukák asztrológiája azonban hozzáteszi, hogy gyakran túl ésszerűek. Hiányzik belőlük a spontaneitás.

MÉRLEG

Őszinte és türelmes, tökéletesen egyensúlyban tartják az érzelmeket. Így jellemezhetjük a mérleg anyukát. Ugyanakkor nagyon kreatívak és szívesen adják át tudásukat a gyerekeknek. Ettől magabiztosnak tűnhetnek.

SKORPIÓ

A belső erő minden bizonnyal a skorpió anyukák fő jellemzője. Az elvárásaik magasak, és sokat várnak el gyermekeiktől. Pontosan azt mondják, amit gondolnak. Ezenkívül nagyon rugalmasak és könnyen alkalmazkodnak. Túlságosan irányítónak tűnhetnek.

NYILAS

Vidám és spontán nők. Bátorítják a gyerekeket új élményekre és az élet egy másik oldalának felfedezésére. Kiszámíthatatlanok, ami gyakran a gyermeknevelés strukturális hiányához vezet.

BAK

Az anya-bak a család támasza. Mindent egyben tart, és keményen dolgozik, hogy a legjobbat nyújtsa gyermekeinek. Erős kötelességtudatuk van, és megfelelő határokat szabnak gyermekeiknek. Azonban néha túl komolyak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek