Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekTudni akarod, kiben bízhatsz? Ezekkel a csillagjegyekkel csak óvatosan...

Tudni akarod, kiben bízhatsz? Ezekkel a csillagjegyekkel csak óvatosan…

-

A titok akkor titok, ha csak egyetlen ember tudja. Tudni szeretnéd, hogy kivel oszthatod meg a dolgaidat? Mutatjuk…

kep 2023 02 11 084925996

KOS

A kossal vigyázni kell. Nem szándékosan, de hajlamos kikotyogni az információkat. Ráadásul, ha számon kéred emiatt, akkor felháborodva ellentámadásba lendül és megmagyarázza, hogy hát azt ő nem is tudta, hogy titok…

BIKA

A bikában meg lehet bízni. Ő inkább magával foglalkozik, ezért nem érdekli a mások dolga. Nem is az a fajta, aki visszaélne mások bizalmával. Azért jó, ha időközben nem leszel az ellensége, ugyanis szereti a bosszút.

IKREK

Nem az erőssége az, hogy vigyázzon mások titkaira. Cseppet sem rosszindulatú, csak szereti ámítani a környezetét. Észre sem veszi, hogy közben mindent kikotyog…

kep 2023 02 11 084938534

RÁK

Nagyon érzékeny típus. Jó hallgatóság és rád tud hangolódni. Tud titkot tartani, csak ne bántsd meg. Ilyenkor képtelen uralkodni az érzelmein és butaságot csinálhat. Pl. kikotyogja a dolgaid.

OROSZLÁN

A legmegbízhatóbb csillagjegy. Jól tud titkot tartani. Ennek oka, hogy sokkal jobban érdekli önmaga, mint mások. Ha szavát adja, akkor az úgy is lesz… Nem szegi meg.

kep 2023 02 11 085043642

SZŰZ

Ó, neki nem is kell elmondanod a dolgaid. Ügyesen kilogikázza ő azt. Szereti, ha úgy érezheti, hogy a bizalmasa vagy. Agyal, megoldást keres stb. Megbízhatsz benne!

kep 2023 02 11 085011793

MÉRLEG

Nagyjából olyan, mintha bemondanád a rádióba. Képtelen titkot tartani! Legfeljebb akkor, ha valami nagyon komoly dologról van szó! Óvatosan kell bánni a mérleggel…

SKORPIÓ

Nem egy pletykás típus, de jobb ha nem válik az ellenségeddé. Szereti a kis titkokat és szeret a bizalmasod lenni. Olyasmi, mint a szűz esetében.

NYILAS

Szeret pletykálni, és imád szerepelni. Kíváncsi is. Nincs benne rosszindulat, de néha kifut a száján ez-az. Nem akar pletykálni, csak véletlenül úgy alakul.

kep 2023 02 11 085021762

BAK

Fegyelmezett, igazi magányos farkas. Nem is különösebben érdeklik a pletykák. A kicsinyes beszélgetések hidegen hagyják. A titok, az titok.

VÍZÖNTŐ

Elemez, átgondol és ő úgy van a titkokkal mint egy eszközzel. Próbálja befolyásolni a környezetét azzal, hogy bizonyos dolgokat elmond, másokat nem. Persze, ha számon kéred tőle azonnal kimagyarázza magát.

kep 2023 02 11 085055621

HALAK

Folyamatosan ábrándozik, így fel se fogja azt, hogy titkot mondtál neki. Számára minden csak egy beszélgetés, közben a háttérben fantáziál. Megbántani vagy visszaélni soha nem akarna a dolgaiddal.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via