2022 július 2 szombat
KezdőlapÉrdekességekTudtad, hogy a stadionok építése, még mindig kevesebbe került, mint annak idején...

Tudtad, hogy a stadionok építése, még mindig kevesebbe került, mint annak idején a Völgyhíd?!

-

Tisztában vagy azzal a döbbenetes hírrel, hogy a Magyarországon épülő stadionok költsége kevesebbe került, mint az akkori kormány idején épített Völgyhíd. Most akkor ki is az, aki pazarol?

Ugyanis pontosan ez itt a lényeg! Azok, akik folyamatosan, megállás nélkül, azon panaszkodnak, hogy az Orbán kormány, mennyi pénzt elpazarol azokra a bizonyos stadionoknak a felépítésére avagy felújítására. Mert rengetegen azt mondják, mégis minek, kinek van rá szüksége, és még sorolhatnám a többi fölösleges kérdést, amit feltesznek a különböző portálokon és a közösségi oldalakon.

Nem is olyan régen röppent fel a hír, hogy az összes létező szomszédos és nem szomszédos országaink már réges-régen letudták a stadionépítési projektjüket, csak mi vagyunk az az egy darab ország, akik ebben is a legutolsók vagyunk.
Majd végül arra is fény derült, hogy ezeknek a fölösleges stadionoknak a felépítése, a magyarországi költségvetés, össz-vissz 2 azaz kettő százalékát teszik ki.

Az akkori kormány építtette annak idején a mindenki által csodálatosnak beállított Völgyhídat. Konkrétan ez volt a pénzkidobás. S, hogy miért? Mert egyáltalán nem volt rá szüksége az országnak. Más módszerekkel is meg lehetett volna oldani az autópálya elvezetését. Szóval, hogy mi az abszolút pazarlás? A Völgyhíd, ami összesen 356 milliárd forintjába került az országnak. Bizony, jól olvasták, ennyi pénz kellett ahhoz, hogy az a híd felépüljön. És ez sokkal, de sokkal többe került az országnak, az adófizetőknek, mint az összes létező stadion, amit Orbán kormánya valaha felépített!

Ezek is érdekelhetnek