2022 július 1 péntek
KezdőlapEgészségTúl van az utolsó kezelésen a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója...

Túl van az utolsó kezelésen a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója futótűzként terjedt el a világban

-

Kaitlin Burge, egy rákos betegséggel diagnosztizált kisfiú édesanyja. Egy szívszorító fotót osztott meg a közösségi médiában. A képen a nővére vigasztalja a kemoterápia alatt álló kisfiút. A kép több mint 2 éve készült. Az egész világot bejárta és a legtöbb emberben vegyes érzelmeket kelt. Fájdalmas, ugyanakkor átjárja az egészet a szeretet és a szeretteinkbe vetett hit.

Mindenkit megnyugtatnánk, hogy a kisfiú kemény harcos és legyőzte a rákot! De kezdjük az elejétől… Nehéz időszakon vannak túl!

A kis Beckettet 2018. április 25-én, 2 éves korában akut limfoblasztos leukémiával diagnosztizálták. Közte és nővére között 15 hónap korkülönbség volt. Az otthoni, felhőtlen játszadozást hirtelen váltotta fel a kórház, hűvös légköre. Aubrey szomorúan nézte, ahogy testvére erősen küzd a végzetes kórral, miközben még az is nehezére esik, hogy lábra álljon.

Nehéz időszak volt az egész család számára. Anyjuk Kaitlin elmesélte, hogy a gyerekek nagyon ragaszkodtak egymáshoz. A testvéri kötelék és szeretet még soha nem volt ennyire tapintható, mint a két gyermek között.

Egy időben külön kellett válniuk. 35 napig volt Beckett kórházban. A kis Aubrey nagyon aggódott érte. Pontosan nem tudta, hogy mi történik, de érezte, hogy valami nincs rendben Beckett-tel.

Az anyja számára hihetetlen volt, hogy a kis Beckett egy ilyen szörnyű dolgot, mint a rák, képes volt úgy leküzdeni, hogy még maradt ereje mosolyogni is. Semmi más nem számított neki, csak hogy együtt játszhasson a testvérével. Ez adta neki az erőt.

Sok hullámvölgy volt, de végül Beckett győzött. 2 éven keresztül harcolt. A gyermek most rákmentes és iskolába jár. Remekül érzi magát. A kezeléseket befejezte. Jelenleg első osztályos.

Az utolsó kezelése 2021. augusztus 8-án volt. Beckett most 6 éves.

Kaitlin, az anyuka azért is osztotta meg ezeket a képeket és a történetét, hogy bátorítsa azokat, akik hasonló kórban szenvednek. Nagyon sokan vannak.

“Fel a fejjel. Ne félj segítséget kérni. Ne feledd, hogy ez csak egy fejezet az életedben, de kellő akarattal továbbléphetsz.”

Szerintetek Aubrey feltétlen szeretete segített a kis Beckett felépülésében?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek