2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekÚj tanulmány válaszolta meg a sokat feltett kérdést: "Valóban számít a méret?"

Új tanulmány válaszolta meg a sokat feltett kérdést: “Valóban számít a méret?”

-

Egy új tanulmány végre valahára választ adott arra a kérdésre, mely nagyon-nagyon és még annál is több embert foglalkoztatott, vagyis, hogy valóban számít-e a méret együttlét során?!

A férfiak elég sokszor hallották már azt a mondatot a párjuktól, vagy alkalmai partnerüktől, hogy nem a méret miatt élvezik a velük töltött perceket, hanem azért, amit csinálnak velük.

Nem is olyan régen a King’s College kutatócsoport megkérdőjelezte ezt az elméletet. A BJU International nevű folyóiratban megjelent egy tanulmány, melynek keretein belül 12 párt vizsgáltak. Mindegyik pár különböző méretű szilikongyűrűket kapott. Minél nagyobb a gyűrű, annál kevésbé tudnak mélyre hatolni.

A legtöbb férfi átlagosan 15-16 centiméteresnek ítélte meg magát izgalmi állapotban, ez pedig átlag feletti értéknek számított. A pároknak azt a feladatot adták, hogy 3-5 alkalommal kell együtt lenniük és minden alkalommal cserélniük kell a fent említett gyűrű méretét. A nők azonban nem tudhatták meg, hogy épp melyik gyűrű van párjukon, hogy semmi ne befolyásolja a gyönyörüket.

Ezt követően a gyengébbik nemnek 1-100-ig kellett értékelnie az együttlét alatt tapasztalt örömöket. Az eredmények sajnos nem sok jóval kecsegtetnek a kisebb szerszámmal rendelkező férfiak számára. A férfiasság méretének minden 15%-os csökkenése, 18%-kal csökkentette az élvezetet.

A nők egy kisebb csoportja azonban úgy nyilatkozott, hogy élvezetesebbnek találta a “rövidebb” tagot, mert nem tudott a férfi olyan mélyre hatolni.

David Veale, a tanulmány vezető szerzője a következőképp nyilatkozott: “Azzal a feltevéssel kezdtük, hogy a mélység a legtöbb nő számára nem számít. Ezzel szemben azt tapasztaltuk, hogy mélység csökkentése statisztikailag jelentős mértékben csökkenti a gyönyör érzetét.”

Hozzátette, hogy az eredményeket nem szabad félreértelmezni úgy, hogy a hímtag hossza növeli a nők gyönyörét.

“Nem általánosíthatók azoknál a férfiaknál sem, akik nincsenek intim kapcsolatban, vagy, akik félnek, hogy elutasítják őket, mivel az ilyen helyzetekben a hosszon kívül más meghatározó tényezők is vannak.”

Annak megállapítása, hogy mely méret a legfontosabb, egy teljesen más tanulmányt kellene végezniük.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy tanulmány!

David Veale

Az NHS szerint a nők 85%-a elégedett partnerének méreteivel. Ez valószínű azért van, mert a nők jobban törődnek azzal, hogy a férfi romantikus és érzékeny legyen a hálószobában. Szerintük rengeteg más módja is van az örömszerzésnek, mint a nagy méret.

Egy másik tanulmányban arról kérdezték a nőket, hogy mekkora méretet részesítenek előnyben egy kapcsolat és egy nászéjszaka során. A hosszútávú kapcsolatoknál a 16 centimétert, míg nászéjszaka során a 16,2 centimétert mondták.

De olyan adatok is fontosak, mint a körkerület. Elképzelhető, hogy egy nagyobb taggal rendelkező férfinak nincs meg a megfelelő körkerülete.

Ti mit gondoltok?

Ezek is érdekelhetnek