2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebÚjabb botrány az X-Faktorban - A zsűri kimenekült a stúdióból

Újabb botrány az X-Faktorban – A zsűri kimenekült a stúdióból

-

Izgalmas eseményeket tartogatott az X-Faktor utolsó válogatója. Az egyik versenyző tört-zúzott, sőt még a zsűri tagjai is menekülőre fogták.

A tehetségkutató történetében már visszatérő vendégnek számít Hörcher László, festőművész. A férfit már tavaly is kidobták, nem engedték, hogy előadja produkcióját. Botrányos viselkedése és nyomdafestéket nem tűrő stílusa miatt már többször utasították vissza a mentorok. Az előző évadokban a művész úr beszólt Tóth Gabinak is, aki szinte röhögőgörcsöt kapott előadása hallatán.

A szombat esti adásban Bye Alex azonnal felállt székéből és kiment a stúdióból, ahogy meglátta, kilép a színpadra. Dallos Bogi még sosem találkozott Lászlóval, megengedte neki, hogy elénekelje saját szerzésű dalát, de aztán végül ő lett az, aki néhány sor után le is intette az extrém stílust képviselő férfit.

Ezek után a versenyző szinte dührohamot kapott és apró darabokra törte gitárját, majd egy biztonsági ember vezette ki őt a színpadról. A mentorok a backstage-ben álltak, de ahogy meglátták, hogy a férfi közeledik, visszafutottak a stúdióba.

A nézők állva tapsoltak, amikor László végre elhagyta a stúdiót.

Íme Hörcher László botrányos produkciója:

Ezek is érdekelhetnek