2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebÚjabb celeb fertőződött meg - Geszti Péter is koronavírusos lett

Újabb celeb fertőződött meg – Geszti Péter is koronavírusos lett

-

Várható volt, hogy a koronavírus második hulláma rosszabb lesz, mint az első, legalábbis hazánkban, ugyanis napról napra derülnek ki újabb és újabb infók róla. Míg a tavaszi első hullámban alig-alig betegedtek meg a magyar celebek, addig most, szinte mindegyik elkapja egytől-egyig, sőt páran sajnálatos módon bele is haltak. Legutóbb Balázs Fecó hagyta itt a födi világot. Olyan celebek lettek fertőzöttek, mint Majka, Majoros Hajnalka, Gáspár Laci, Nagy Feró… stb. de most arról szólnak a hírek, hogy Geszti Pétert is utolérte a betegség.

Kedves Emberek! Holnap minden kiderül 15.30-tól. Gyertek ide az oldalamra, hogy élőben lássátok, mi a helyzet… GP

Közzétette: Geszti Péter – 2020. november 27., péntek

Az esetre úgy derült fény, hogy Geszti eléggé aktívan szerepel a közösségi oldalain, viszont rajongóinak feltűnt, hogy valami nincs rendben, mivel körülbelül három hete nem tett közzé semmilyen tartalmat. Elindultak hát a találgatások, majd Péter törte meg a csendet s egy Facebook bejelentkezés keretein belül mondta el, hogy pozitív lett a tesztje és karantén idejét töltötte. Mára viszont már kilábalt a betegségből ezt negatív teszttel is tudja igazolni. Elmondása szerint könnyen átvészelte a betegséget, mert csak egy kis köhögése volt, illetve hőemelkedése. Szóval ez volt az oka annak, hogy stagnált az oldala.

Viszont most már teljesen jól van és belevetette magát a munkálatokba s jelenleg egy kellemes, fülbemászó karácsonyi dalon dolgozik. Ez azért is meglepő számára, mivel nem szokott karácsonyi dalokat írni, viszont az utóbbi időben történt szerencsétlenségek miatt úgy gondolta, hogy kell valami, ami egy picit jobban összehozza az embereket és hát mihez is értene jobban, mint a zenéléshez. Viszont ez nem egy hétköznapi karácsonyi dal lesz, mint amit a bevásárlóközpontokban nyomatnak a hangszórókból éjjel-nappal, hanem egy olyan ami arról szól, amit jelen pillanatban is megélünk. Szerinte ez a karácsony nem olyan karácsony lesz, mint az elmúlt évekbeli, mivel elképzelhető, hogy sokan lesznek távol a szeretteiktől. Azt is hozzátette, hogy reméli több ilyen karácsony nem lesz!

A teljes videót erre kattintva tekinthetitek meg: Link. Egyébként 5 perc 45 másodpercnél mutatnak egy rövidke részletet a dalból, mely már most olyan fülbemászó és érzelmekkel teli, hogy az embernek lúdbőrzik a háta.

Ezek is érdekelhetnek