2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapCelebÚjabb fejlemény - Megdöbbentő, amit L.L. Junior követel Csillától

Újabb fejlemény – Megdöbbentő, amit L.L. Junior követel Csillától

-

L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát augusztus 31-én gázolták el Zuglóban. A tragédia óta az énekes idősebb fia, Lacika édesapjával van. Most azonban Junior nemcsak a kizárólagos felügyeletet szeretné megszerezni Lacika felett, hanem tartásdíjat is követel exfeleségétől.

Ez azért is megdöbbentő és teljesen érthetetlen, mivel a rapper sokszorosát keresi Csilla fizetésének, aki műkörmösként dolgozik.

“A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi 8-10 órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész” – nyilatkozta Hopp Csilla képviselője.

Nemrégiben az énekes élő videóban mondta el, hogy továbbra is együtt nevelik Lacikát Csillával és szó sincs arról, hogy el akarná venni őt az édesanyjától. Junior mindenképpen tisztázni akarta az akkori helyzetet, így teljesen váratlanul, a semmiből érkezett ez az érthetetlen követelése.

Információk szerint L.L. Junior már be is nyújtotta a bíróságra kérelmét, miszerint igényt tart Lacika kizárólagos felügyeleti jogára, akit kisöccse halálának napján vett magához és azóta is vele van. 

Ezek is érdekelhetnek