2022 május 20 péntek
KezdőlapCelebÚjabb fordulat: L.L.Junior teljes körű pszichológiai vizsgálatot kért volt feleségére, Csillára

Újabb fordulat: L.L.Junior teljes körű pszichológiai vizsgálatot kért volt feleségére, Csillára

-

Alig egy hete temette el L.L. Junior és Hopp Csilla tragikus balesetben elhunyt kisfiukat, Dávidot. A szertartáson úgy tűnt, rendezték nézeteltéréseiket, végig támogatták egymást. Azonban Lacika elhelyezésének ügyében még mindig nem jutottak dűlőre.

A rapperrel kedden este készítettek interjút, amelyben bocsánatot kért erősre sikerült facebook bejelentkezése miatt, amelyben kifakadt gyermekeire anyjára.

„Bárhogy is volt, az már nem hozza vissza a kisfiamat. Azt, hogy én okoltam bárkit is, tényleg csak kétségbeesésemben tettem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Én nem vagyok egy haragtartó ember, és nagyon sajnálom, hogy akkor azt a beélőzést megcsináltam. Ezzel nagyon nagyot tévedtem, és elnézést kérek mindenkitől. Soha nem volt ilyen, és el voltam veszve. Nem tudtam, hogyan kezeljem, és szerintem még egy ideig nem is fogom tudni kezelni…”-mondta az énekes.

Az énekes szeretné, ha az egész család alávetné magát egy átfogó pszichológiai vizsgálatnak, hisz senkinek sem egyszerű feldolgozni a történteket. Junior és ügyvédje már a bíróságra is benyújtott egy kérvényt, amelyben volt felesége pszichológiai vizsgálatának elrendelését kérték.

Hopp Csilla képviselője így nyilatkozott az ügyben: „A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp.”

Csilla már egy héttel ezelőtt is azt nyilatkozta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kisfia, Lacika vele maradhasson, valamint, hogy nincs szüksége semmilyen pszichológiai vizsgálatra, ugyanis nincsenek mentális problémái. Természetes, hogy a baleset után maga alatt van, de ekkora gyászt nem kis idejébe telik majd feldolgozni.

Ezek is érdekelhetnek