2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekÚjabb rendelkezés: 23 órakor minden szórakozóhelynek be kell zárnia a kapuit!

Újabb rendelkezés: 23 órakor minden szórakozóhelynek be kell zárnia a kapuit!

-

Most, hogy elérte hazánkat is a második hullám mindenki arra számít, hogy újabb intézkedéseket vezet be a kormány. Sokan úgy gondolják, hogy még egyszer nem fog megtörténni az, ami a korona első megjelenésekor tetőzött, de abban igen, hogy a korlátozásokra szükség van ahhoz, hogy a lehető legkevesebb ember fertőződjön meg. A legtöbb kórházban már látogatási tilalmat rendeltek el, és bizonyos határzárakat is felállítottak már, ám most újabb rendeletet hoztak mely a szórakozóhelyeket érinti inkább

Az eddig is tudtuk, hogy az üzletekben, boltokban, gyógyszertárakban és minden “zárt” helyen maszkot kell viselni, illetve, hogy folyamatosan kell covid tesztet csinálnia azoknak az embereknek, akik sok ember között dolgoznak. Biztosra vesszük, hogy lesznek még rendelkezések, de amiket most hoztak azt az alábbi képen tudjátok elolvasni.

Bizony a szórakozóhelyeknek 23 óráig be kell zárnia kapuit, különben büntetésre számíthatnak. Ezt pedig egyetlen hely sem engedheti meg magának, ebben a válságos időben. Úgyhogy az emberek kénytelenek lesznek vagy otthon bulizni vagy egyáltalán nem bulizni.

Ti milyen intézkedésekre számítotok még? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

Ezek is érdekelhetnek