2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebÚjabb sötét titkok derültek ki Bill Gatesről

Újabb sötét titkok derültek ki Bill Gatesről

-

Bill Gates-re sokan irigykednek. Egy ember, aki csilliárdokat keres, mégsem érdekli különösebben a pénz. Olcsó karórája van, középkategóriás autóval jár és a vagyona nagyját arra költi, hogy a világot jobb hellyé teremtse. Fiainak sem sokat csurgat le a pénzéből, hogy arra önállóságra nevelje őket. Állítólag nem örökölnek a vagyonából semmit. Bár, nem gondolnánk, hogy szükségük lenne. Valljuk be, hogy egy derék embernek tűnik, így első blikkre, de valami mégis van a háttérben. Egyre több kínos információ kerül napvilágra. Mire ez a sok sárdobálás?

A feleségének, Melindának már jó ideje elege lehetett a férjéből. Állítólag évek óra a válás gondolatával játszik. Pedig közel három évtizedet ölelt fel a kapcsolatuk. Pár hónapja jelentették be, hogy a kapcsolatuk mindketten ki szeretnének lépni, szóval megkezdődött a válási procedúra.

Napvilágot látott pár információ, mely szerint Bill Gates a házassága alatt is az exbarátnőjével járt nyaralgatni, melyről a felesége is tudott.

Állítólag, az első törés a házasságukban akkor lehetett, amikor Bill közelebbi kapcsolatba került Jeffrey Epstein-nel.

Jeffrey Epstein egy nagyon sikeres üzletember volt, akiről kiderült, hogy egy igazi szexuális ragadozó. Főként a 18 éven aluli kislányokat rontott meg. Ráadásul a felsőbb körökben kerítőként is elhíresült. Rengeteg ismert, vagyonos hírességről és politikusról derült ki, hogy a eltöltött pár éjszakát a magánszigetén, kislányok társaságában. Hatalma miatt sokáig megúszta a dolgot, de végül börtönbe került, ahol 2019-ben végzett magával (vagy megölték… nem derült ki).

Szóval egy ilyen ember társaságát miért keresné egy világmegváltó, milliárdos informatikus? Állítólag jótékonysági akciókat szerveztek együtt, de az információk alapján ekkoriban romlott meg Bill és Melinda házassága.

Később jött egy újabb sokk. A milliárdosról kiderült, hogy viszonya volt az egyik korábbi alkalmazottjával. Még 2000 környékén rosszalkodott az egyik mérnökével, aki 2019-ben úgy döntött kitálal. A Microsoft még azt is fontolgatta, hogy kipattintják az igazgatói székből, de végül újra őt választották a cég élére. Majd három hónapra rá önként távozott, hogy a jótékonyságnak szentelhesse az életét. Vélhetőleg arról volt szó, hogy a botrány elkerülése végett megkapta a lehetőséget, hogy önként távozzon. Ez teljesen bevett szokás.

A People Magazin állítása szerint Bill egyébként is nagyon szerette a női alkalmazottjait. Sokan előbújtak most a vackukból és elkezdtek mesélni az igazgató úrról, hogy bizony nagyon nyomulósra vette a figurát a cégnél. Könnyen átcsaphat ez az egész hercehurca egy újabb #meetoo botrányba. Ez most amúgy is nagyon népszerű.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek