2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapCelebÚjra összeállhat a Jóbarátok szereplőgárdája

Újra összeállhat a Jóbarátok szereplőgárdája

-

A népszerű tévésorozat, a Jóbarátok szereplőgárdája úgy tűnik, újra összeállhat majd egy egyszeri produkcióhoz.

Információk szerint a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata visszatér majd a képernyőre, méghozzá a hamarosan induló streamingszolgáltatónál, az HBO Maxnál. Azt azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen formában láthatjuk majd újra. Nagy valószínűséggel egy külön részről lesz szó, amiben a sorozat szereplői és a stábtagok visszaemlékeznek majd a régi szép időkre. Az egyeztetések már zajlanak az egykori színészekkel és a sorozat alkotóival, David Crane-nel és Marta Kauffmannal is.

Marta Kauffman néhány hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy biztosan nem lesz folytatása a Jóbarátoknak, mert szerinte egyrészt nem tudnák felülmúlni akkori teljesítményüket, másrészt pedig, mivel a sorozat az élet azon szakaszáról szólt, amikor még a barátok jelentették az ember számára a családot, de amikor végleg megállapodik, akkor minden teljesen megváltozik.

Jennifer Aniston nem is olyan rég annyit mondott, hogy a producerek miatt nem készül film a népszerű sorozatból, pedig a rajongók nagyon szeretnék, ha újra együtt láthatnák kedvenceiket. Aniston a közelmúltban regisztrált az Instagramon, ahol egy Jóbarátok-képpel nyitott, amelyet azóta tizenöt millióan lájkoltak.

Ellen DeGeneres műsorában pedig a színésznő arra utalt, hogy valami nagyon készül a Jóbarátokkal kapcsolatban.

Az HBO Max és a Warner se nem cáfolta, se nem erősítette meg a hírt. Annyi biztos csupán, hogy a Jóbarátok hamarosan eltűnik a Netflix kínálatából, a sorozat részei pedig csak náluk lesznek elérhetőek, ha 2020 májusában elindulnak majd.

Ezek is érdekelhetnek