2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekUndorító dolgot tett egy influencer. Kiakadt az egész családja.

Undorító dolgot tett egy influencer. Kiakadt az egész családja.

-

Van néhány téma, mely ki tudja verni a biztosítékot az embereknél. Ilyen a politika, a vallás, a nemi irányultság és a többi és a többi. Vannak emberek, akik szándékosan viselkednek polgárpukkasztó módon, hogy mindenki róluk beszéljen. Ez lehet amiatt, mert reklámoznak valamit, vagy mert csak feltűnési viszketegségük van.

Kaya Szulczewska ismertebb nevén Kayaszu influencerként tevékenykedik. Legutóbbi megmozdulásával azonban óriási port kavart az interneten. A lány saját édesapja temetésén vett részt, mikor bejelentkezett és harisnyanadrágot reklámozott követőinek. Sokan ezt illetlenségnek és túlzásnak tartották.

Kaya Szulczewska egy elég ismert influencer, akit feministaként, eretnekként, művészként, az állatok és a természet kedvelőjeként…stb tartanak számon. Sőt, ő is ezeket vallja magáról. A nő nem szégyelli, hogy a legvitatottabb témákat tűzi napirendre blogjaiban. Olyan témákat boncolgatott már, mint az abortusz, testpozitív mozgalom, feminizmus valamint az ökológia széles körű megértése.

Szulczewska különféle típusú társadalmi kampányokban vesz részt, amivel megpróbál pénzt gyűjteni. Az aktivista egyáltalán nem szégyell olyan dolgokat felfedni, amit a legtöbb ember gondosan leplez. A legtermészetesebb módon mutatja meg striáit, ráncait, narancsbőrét, pattanásait, haját, valamint le nem borotvált testrészeit.

Ezzel azt akarja szemléltetni, hogy így is tökéletesen érzi magát a bőrében és nem számít, hogy néz ki a megjelenése. Követői már hozzászoktak ahhoz, hogy ellentmondásos bejegyzések születnek, ám legutóbbi bejegyzése még őket is sokkolta.

A blogger hosszú és nagyon részletes Insta sztorit vett fel, ahol megmutatta apja temetését. Elmondása szerint koronavírusban hunyt el. Ennek ellenére Szulczewska nem akarta, hogy a szomorúság és bánat eluralkodjon rajta, ezért kapva kapott az alkalmon, hogy bizonyos termékeket reklámozzon női követőinek.

Az egyik szelfifotón Szulczewska elhelyezte a “#pogrzeb” hashtaget, és ezt írta:

Végül jól jöttek a @gabriella_company félig újrahasznosított harisnyanadrágjai.

Ezután lépésről lépésre mutatta be a temetést. A felhasználóknak lehetőségük volt megnézni édesapja nyitottkoporsóját, majd a temetési szertartást. Később eltemetett apja sírkövénél is pózolt egyet, majd megmutatta, hogyan helyezi el a síron apja gipszkartonból készült fejszobrát.

A szertartás után megmutatta követőinek szőrös lábát, amit megszabadított a harisnyanadrágtól.

Szulczewska fotói futótűzként terjedtek a neten, és rövidesen felkerültek Facebookra majd Twitterre. A felhasználók nagyon kritikusak voltak vele szemben. Rámutattak arra, hogy több tiszteletet kellett volna tanúsítania a saját édesapja temetésén. Illetlenség volt az egészet felvenni és megosztani az Instagramon.

Az influencer erre reflektálva azt mondta, hogy szerinte nincs ezzel semmi probléma és elkezdte kritizálni azokat, akik őt becsmérelték. Majd tájékoztatott mindenkit, hogy az általa népszerűsített márka nem fizetett neki a harisnyanadrág reklámozásáért.

Ti mit gondoltok? Szerintetek is illetlen volt, amit tett?

Ezek is érdekelhetnek