2022 december 2 péntek
KezdőlapHírekVálik a politikus - Elválnak Rogán Antal és felesége útjai

Válik a politikus – Elválnak Rogán Antal és felesége útjai

-

A legfrissebb információk szerint elválik a Rogán-házaspár. A politikus által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményben tudatta mindezt.

“Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le.”

Emellett arra kérik a média képviselőit, hogy legyenek tekintettel gyermekeikre, valamint, hogy válásukkal kapcsolatban nem kívánnak egyebet megosztani a nyilvánossággal.

Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília már októberben meghozták a döntést. Rogán az önkormányzati választások után kiköltözött közös otthonukból, amelyet mindössze néhány hónappal ezelőtt foglalt el a család.

A választási időszakban politikai szempontokból célszerű volt titokban tartani a házasság zátonyra futását. Az Ördög Ügyvédje a Borkai-ügy után már utalt arra, hogy a miniszterről is vannak olyan információi, amelyek hamarosan nyilvánosságra kerülhetnek. Rogán így a legnagyobb titokban hagyta ott családját.

Rogán-Gaál Cecília Sarka Katától bérli az ingatlant, amelyben most él. Sarka és a miniszter felesége hatalmas nyereségű és egyre terebélyesedő cégbirodalmat hoztak létre, így Rogán Antal három millió forintos havi jövedelme szinte semmi ahhoz, amit Cecília visz haza havonta. A Nakama&Partners Kft. 2017-ben, megtízszerezte az előző évi bevételt, így 517 millió forintos forgalmat könyvelhetett el, amiből szinte minden második forint tiszta nyereség volt. Tavaly ezt a bevételt is megduplázták, a tulajdonosok pedig 136 milliós osztalékot vettek ki a cégből.

A miniszter az elmúlt évek alatt az ország egyik legbefolyásosabb politikusa lett. Rogán most 48 esztendős, ez pedig már a második házassága, amely válással végződik. Első feleségétől, Sonnevend Alexandrától 2006-ban vált el. Első házasságából egy, míg Gaál Cecíliától két gyermeke született.

Ezek is érdekelhetnek