Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy Vasvári Vivien újra szerelmes, az úriember kilétét azonban nagy titokban tartotta. Egészen mostanáig.

Vasvári Vivien tavaly ősszel jelentette a hírt, miszerint elválik férjétől, Szegedi Ferenctől. A luxusfeleség békés szakítást szeretett volna, azonban a médián keresztül üzengettek egymásnak Fecsóval, a dolog pedig el is fajult. Vivi nemrégiben azt nyilatkozta, hogy lezártnak tekinti házasságát és készen áll egy új szerelemre. A modellnek sokat nem is kellett várnia, ugyanis új párja hamarosan betoppant az életébe, Vivien ismerősei szerint pedig nagyon boldoggá teszi őt.

“Azok a legjobb érzelmek, amiket nem tudsz szavakba önteni” – írta közösségi oldalán. Vivien egyébként azt is elárulta, hogy nagyon könnyen esik szerelembe, ezért nagyon kell vigyáznia az érzelmeivel.

“Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt.”