2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebVasvári Vivien megmutatta új párját - Hatalmas a szerelem köztük

Vasvári Vivien megmutatta új párját – Hatalmas a szerelem köztük

-

Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy Vasvári Vivien újra szerelmes, az úriember kilétét azonban nagy titokban tartotta. Egészen mostanáig.

Vasvári Vivien tavaly ősszel jelentette a hírt, miszerint elválik férjétől, Szegedi Ferenctől. A luxusfeleség békés szakítást szeretett volna, azonban a médián keresztül üzengettek egymásnak Fecsóval, a dolog pedig el is fajult. Vivi nemrégiben azt nyilatkozta, hogy lezártnak tekinti házasságát és készen áll egy új szerelemre. A modellnek sokat nem is kellett várnia, ugyanis új párja hamarosan betoppant az életébe, Vivien ismerősei szerint pedig nagyon boldoggá teszi őt.

“Azok a legjobb érzelmek, amiket nem tudsz szavakba önteni” – írta közösségi oldalán. Vivien egyébként azt is elárulta, hogy nagyon könnyen esik szerelembe, ezért nagyon kell vigyáznia az érzelmeivel.

“Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt.”

Ezek is érdekelhetnek