KezdőlapCelebVégső stádiumú prosztatarákkal küzd a Jóbarátok egykori színésze, James Michael Tyler

Végső stádiumú prosztatarákkal küzd a Jóbarátok egykori színésze, James Michael Tyler

-

2021. május 27-én mutatták be a “Jóbarátok: Újra együtt” különleges talkshowt, ahol a kedvenc sorozatunk szereplői újra összejöttek egy utolsó nagy találkozás erejéig… Persze a való életben a színészek és színésznők rendszeresen tartják egymással a kapcsolatot és az sem kizárt, hogy néha napján össze-összeülnek. Jennifer egyébként Courtney Cox lányának, Coconak a keresztanyja, így ők elég sokszor találkoznak egymással.

Aki látta a nemrég bemutatott műsort az tudja, hogy a Central Perk kávézó hidrogén szőke alkalmazottja, Gunther alias James Michael Tyler nem lehetett jelen a többiekkel. Egy bizonyos ponton James Corden online kapcsolatba be őt, és a többiek nagyon örültek neki.

Nemrég azonban kiderült, hisz ő maga mondta el, hogy súlyos egészségügyi állapotban van. Az orvosok évekkel ezelőtt prosztatarákot diagnosztizáltak nála, ami már a 4-es stádiumba lépett.

A színész az NBC hétfői Today című műsorában mesélte el, hogy mennyire komoly az állapota. Craig Melvin tévés műsorvezetőnek a következőket mondta:

“Előrehaladott prosztatarákot diagnosztizáltak nálam, ami átterjedt a csontjaimra. Az elmúlt három évben ezzel a betegséggel foglalkoztam. A negyedik stádiumba csak nemrég kerültem bele, ami már egy végső állapot. Szóval nagy valószínűséggel hamarosan el fog vinni.”

A orvosok kezdetben optimisták voltak, mert sikerült viszonylag időben diagnosztizálni a betegséget, ám a rák mutálódni kezdett, miután a világjárvány miatt ki kellett hagynia néhány tesztet és konzultációt.

“A rák a pandémia időszaka alatt mutálódni kezdett, ami így előrehaladott állapotba került.” – folytatta a színész.

Jelenleg kemoterápiás kezelést kap.

Gunther egy nagyon kedvelt karakter volt a Jóbarátokban és gyakran szerepelt olyan jelenetekben, ahol a főszereplők is ott voltak. Jamest eredetileg csak vendégszereplőnek szánták, ám a stáb véglegesítette, mert egyedül csak ő tudta kezelni a kávéfőzőt.

Annak ellenére, hogy éveken át dolgozott a főszereplőkkel, sokkal a műsor után megszakadt a kapcsolata. A Jóbarátok fináléja után 15 évig nem beszélt például Jennifer Anistonnal, akibe ugyebár a karaktere szerelmes volt.

“Őszintén szólva nem láttam Jennifert a finálé óta. Több, mint 15 éve, hogy a shownak vége lett. Más városokban élünk. Nem fogok odamenni a háza elé és várni, hogy kijöjjön. Az fura lenne. Ebben nincs egyébként semmi személyes. A színészek továbblépnek, amint egy shownak vége szakad. Ma már házas vagyok és az élet is megy tovább.”

Nagyon sajnáljuk és kitartást kívánunk a színésznek!

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...