2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebVégső stádiumú prosztatarákkal küzd a Jóbarátok egykori színésze, James Michael Tyler

Végső stádiumú prosztatarákkal küzd a Jóbarátok egykori színésze, James Michael Tyler

-

2021. május 27-én mutatták be a “Jóbarátok: Újra együtt” különleges talkshowt, ahol a kedvenc sorozatunk szereplői újra összejöttek egy utolsó nagy találkozás erejéig… Persze a való életben a színészek és színésznők rendszeresen tartják egymással a kapcsolatot és az sem kizárt, hogy néha napján össze-összeülnek. Jennifer egyébként Courtney Cox lányának, Coconak a keresztanyja, így ők elég sokszor találkoznak egymással.

Aki látta a nemrég bemutatott műsort az tudja, hogy a Central Perk kávézó hidrogén szőke alkalmazottja, Gunther alias James Michael Tyler nem lehetett jelen a többiekkel. Egy bizonyos ponton James Corden online kapcsolatba be őt, és a többiek nagyon örültek neki.

Nemrég azonban kiderült, hisz ő maga mondta el, hogy súlyos egészségügyi állapotban van. Az orvosok évekkel ezelőtt prosztatarákot diagnosztizáltak nála, ami már a 4-es stádiumba lépett.

A színész az NBC hétfői Today című műsorában mesélte el, hogy mennyire komoly az állapota. Craig Melvin tévés műsorvezetőnek a következőket mondta:

“Előrehaladott prosztatarákot diagnosztizáltak nálam, ami átterjedt a csontjaimra. Az elmúlt három évben ezzel a betegséggel foglalkoztam. A negyedik stádiumba csak nemrég kerültem bele, ami már egy végső állapot. Szóval nagy valószínűséggel hamarosan el fog vinni.”

A orvosok kezdetben optimisták voltak, mert sikerült viszonylag időben diagnosztizálni a betegséget, ám a rák mutálódni kezdett, miután a világjárvány miatt ki kellett hagynia néhány tesztet és konzultációt.

“A rák a pandémia időszaka alatt mutálódni kezdett, ami így előrehaladott állapotba került.” – folytatta a színész.

Jelenleg kemoterápiás kezelést kap.

Gunther egy nagyon kedvelt karakter volt a Jóbarátokban és gyakran szerepelt olyan jelenetekben, ahol a főszereplők is ott voltak. Jamest eredetileg csak vendégszereplőnek szánták, ám a stáb véglegesítette, mert egyedül csak ő tudta kezelni a kávéfőzőt.

Annak ellenére, hogy éveken át dolgozott a főszereplőkkel, sokkal a műsor után megszakadt a kapcsolata. A Jóbarátok fináléja után 15 évig nem beszélt például Jennifer Anistonnal, akibe ugyebár a karaktere szerelmes volt.

“Őszintén szólva nem láttam Jennifert a finálé óta. Több, mint 15 éve, hogy a shownak vége lett. Más városokban élünk. Nem fogok odamenni a háza elé és várni, hogy kijöjjön. Az fura lenne. Ebben nincs egyébként semmi személyes. A színészek továbblépnek, amint egy shownak vége szakad. Ma már házas vagyok és az élet is megy tovább.”

Nagyon sajnáljuk és kitartást kívánunk a színésznek!

Ezek is érdekelhetnek